Stephen Odey forlænger til 2025

Emil Madsen — 11.01.2024 13:00

Randers FC forlænger kontrakten med den dygtige angriber Stephen Odey, så den nu løber frem til vinteren 2025

25-årige Stephen Odey fik for alvor sit gennembrud i Randers FC i efteråret 2021, hvor han også i oktober måned bliver kåret som månedens spiller i 3F Superligaen. En måned hvor han scorer hele 6 mål fordelt på 3F Superligaen, Europa Conference League og pokalturneringen. 

- Jeg er meget glad for, at vi har forlænget aftalen med Stephen. Det er noget, som vi har arbejdet på igennem længere tid. Der er ingen tvivl om, at han er en rigtig dygtig spiller, og han har en stor værdi for holdet. Jeg synes, han er kommet ind i en positiv kurve igen efter, at Rasmus Bertelsen tog over som cheftræner, hvor jeg synes, han har en opadgående kurve. Det håber vi selvfølgelig, at vi kan bygge videre på, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen. 

Sportsdirektør Søren Pedersen lægger ikke skjul på, at dygtige Stephen Odey også ses som et investeringsprojekt, som Randers FC, foruden den sportslige værdi, håber at kunne tjene penge på.

- Vi forlænger med Stephen af to årsager. Vi gør det fordi, at han er en rigtig dygtig spiller, som har en stor sportslig værdi for vores hold. Og så gør vi det selvfølgelig også fordi, at vi gerne vil have mulighed for at kunne sælge ham. Så det er også for at kunne tjene penge på ham på sigt, understreger Søren Pedersen og fortsætter;

- Han arbejder hårdt for holdet, og han er også en god fyr at have i omklædningsrummet, der giver noget liv og humør uden for banen. Jeg er sikker på, at vi fremadrettet kommer til at se nogen af de bedste sider fra ham, og at han får scoret en masse mål, siger Søren Pedersen.

Stephen Odey er glad for at forlænge samarbejdet med Randers FC, og dertil ser han også en god mulighed for videre udvikling i den kommende tid.

- Det føles rigtig godt at have forlænget min kontrakt med holdet. Jeg kender drengene godt efterhånden, og de kender mig, så det føltes helt naturligt at blive i Randers FC. Det er en klub, jeg har det utroligt godt i både med fans, spillere og stab, siger Stephen Odey og fortsætter;

- Vi har et virkelig stærkt kammeratskab på holdet, og det føles som at være en del af en familie. Jeg er sikker på, at vi sammen kan lave gode resultater, og jeg ser frem til, hvad vi kan udrette sammen den næste tid, understreger Stephen Odey. 

- Udover det, så passer Randers FC's spillestil utrolig godt til den måde, jeg gerne vil spille fodbold på. Jeg kan godt lide at være en del af det opbyggende spil og generelt være involveret i den offensive del. Jeg kommer til at give den alt, hvad jeg har, og jeg vil gøre mit for, at vi skal få succes sammen, afslutter Stephen Odey.


Fakta:
Stephen Odey
Født: 15. januar 1998 (25 år)
Position: Angriber
Tidligere klubber: MFM, Zürich, Genk, Amiens
Landskampe for Nigeria: 3
Kampe for Randers FC: 82 

Stephen Odey er sponsoreret af Nordicals

Vi glæder os til meget mere Stephen Odey og Randers FC i forårssæsonen. 

Bliv klar til forårssæsonen! 
Køb sæsonkortabonnement og få adgang til alle Randers FC's 3F Superliga-hjemmekampe fra 79 kr om måneden. Børn for 29 kr om måneden!

Køb det her: https://billet.randersfc.dk

Første hjemmekamp i foråret på Cepheus Park Randers er fredag d. 23. februar imod Lyngby Boldklub.