Randers FC søger pædagogisk og praktisk dygtig medarbejder til indsats for udsatte unge (deltid)

14.12.2023 06:46

Til Randers FC’s indsats for udsatte unge, søger vi lige nu en medarbejder til at supervisere og støtte vores ungarbejdere i alderen 14-17 år på vores arbejdsstation.

Ansøgningsfrist 3. januar 2024.

Randers FC har en lang tradition for at arbejde med social ansvarlighed, herunder med projekter målrettet unge, der har brug for ekstra støtte til at opnå og udvikle de nødvendige kompetencer til at indgå som del af en arbejdsplads og til at finde et fritidsjob.


I den forbindelse driver Randers FC en produktionsenhed i samarbejde med en lokal emballagevirksomhed, hvor de unge har mulighed for at opnå reel og autentisk arbejdstræning, da vi producerer papprodukter til virksomhedens kunder. Træningsbanen bruges således til praktik for unge fra specialskoleklasser i formiddagstimerne og til unge fra vores fritidsjobindsats Talents of Tomorrow om eftermiddagen.  


For sidstnævnte målgruppe gælder det, at de unge gennemgår et træningsforløb hos Randers FC med fokus på kommunikation, samarbejde, ansvarlighed, vigtigheden af at møde til tiden etc. Det er kompetencer som disse, du vil komme til at støtte op om læringen i.

Læs mere om stillingen i jobopslaget her.