Optakt til årets sidste kamp

Andreas Nielsen — 29.11.2023 15:27

Fredag aften klokken 19.00 gæster Vejle Boldklub Cepheus Park i 17. Spillerunde i årets sidste kamp.

Det var lige ved og næsten i søndagens opgør mod OB, hvor Randers FC desværre tabte 0-1 til fynboerne. Nu venter en vaskeægte sekspointskamp, når Vejle Boldklub kommer på besøg fredag klokken 19.00. Drengene får brug for al den støtte, de kan få, når vi skal tilbage på sejrsporet og sammen slutte året af med tre vigtige point og dermed lægge afstand til bunden.

Thor Fanzonen er åben fra kl. 17:00, hvor der som sædvanlig vil være en masse aktiviteter i fanzonen i form af panna bane, faxe kondi dåse og andet sjovt. Derudover vil der være mulighed for at købe chili con carne serveret af Café K, og der vil under hele fanzonens åbningstid selvfølgelig være mulighed for at købe øl og sodavand til gode priser. Øllene vil fra 17.00 kunne købes til kun 10 kr. (så længe lager haves), mens kampens sponsor, Peter Larsen, deler gratis kaffe ud. Så tag det varme tøj på og kom ned i Thor Fanzonen kl. 17.00 og varm op til årets sidste kamp på Cepheus Park! Køb billet her: https://billet.randersfc.dk

Statistisk set

Randers FC har et godt tag på Vejle Boldklub, hvor den samlede statistik lyder på 13 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag. Hjemme på Cepheus Park er det blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i syv kampe. Randers FC har på hjemmebane mod Vejle Boldklub scoret 15 mål, og vi skal helt tilbage til 2006 for at finde nederlaget.

Seneste hjemmekamp mod Vejle i Superligaen var tilbage i 2021, hvor vi kunne gå fra banen med en 4-1 sejr. Dengang hed målscorerne Alhaji Kamara, Jakob Ankersen og Simon Piesinger. Særligt Piesingers mål står klart i erindringen, da østrigeren scorede et af sine to fantastiske frisparksmål i kampen mod Vejle i 3F Superligaen og gentog succesen fire dage senere mod rumænske CFR Cluj i 2-1 sejren i UEFA Conference League. Vores tidligere møde med Vejle Boldklub i sæsonen var i september, hvor Randers FC tog en 1-2 sejr med hjem fra Nørreskoven på mål af Björn Kopplin og Filip Bundgaard. Vi håber, den lange stime som ubesejret bliver udbygget i fredagens opgør.

 

Fokus på Vejle Boldklub

Vejle Boldklub indtager 3F Superligaens 11. plads med 13 point. Med en sejr i fredagens opgør vil oprykkerne kunne rykke op over nedrykningsstregen, derfor må det forventes, at det er et topmotiveret Vejle BK-mandskab, der gæster Cepheus Park fredag aften. Vejle BKs statistik lyder i de seneste seks kampe på 2 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag, hvor de senest spillede 1-1 på udebane i Hvidovre, hvor den russiske angriber German Onugkha kom på måltavlen.

Profilerne fra Vejle, der kan pege på en fra hver ende af banen, i den defensive del er det svært at komme udenom den 35-årige spanske forsvarsspiller Raul Albentosa, der med sine lederegenskaber og styrke i duelspillet er en vigtig brik for Vejle-mandskabet. Forsvarsspilleren er også farlig i den anden ende, hvor han står noteret for et mål og en assist i sæsonen. I offensiven kan der peges på den russiske angriber German Onugkha, der også er Vejles topscorer med 7 mål i sæsonen, hvor den russiske angriber har vist med sin fysik, at han kan volde problemer for de fleste forsvar i 3F Superligaen. Angriberen har været skarp på det seneste, hvor han har scoret i fire ud af de sidste seks kampe.

Dommeren til fredagens opgør er Jens Maae med Aydin Uslu i VAR-vognen.

Fun facts

-       - Alhaji Kamara har spillet fire kampe mod Vejle Boldklub og scoret 4 mål. Dette gør Vejle Boldklub til den klub sammen med AGF og OB, som vores Sierra Leonske angriber har scoret flest imod.

-       - Randers FC er med 2.674 afleveringer på en 6. plads over flest på modstanderens banehalvdel, mens Vejle Boldklub er på sidstepladsen med 1.982.

-       - Filip Bundgaard er den mest chanceskabende spiller for Randers FC med 22, hvilket sender ham op på en delt 6. plads i 3F Superligaen over skabte chancer

Randers FC - Vejle Boldklub

Karantæne: Wessel Dammers

Karantænefare: Oliver Olsen, John Björkengren og Mads Enggård

Hvis ikke du allerede har sikret dig billet til fredagens kamp, kan dette gøres på: https://billet.randersfc.dk

Vi glæder os til at se jer igen!