Wessel Dammers inden AGF kamp - Det bliver en intens og hård kamp

Emil Madsen — 28.10.2023 12:19

På mandag kl. 19:00 går det løs, når Randers FC gæster AGF i et vaskeægte derby, og der venter et brag af en intens fodboldkamp

Mandag kl. 19:00, venter sidste kamp i 13. runde af 3F Superligaen, når Randers FC skal på besøg hos AGF. Randers FC er ubesejret i de seneste 5 kampe, og vi har taget en snak med Wessel Dammers forud for lokalbraget på Ceres Park. 

Vi har taget en snak med vores stærke forsvarsgeneral Wessel Dammers forud for opgøret, og han har følgende at sige om kampen. 

- Jeg er altid utrolig spændt på uger som disse, hvor vi har mange kampe og lidt færre træningspas, og vi vil gøre alt for at vinde. 

- Det er en kamp, som betyder meget for hele byen. Det bliver en intens kamp med mange dueller, og det ser jeg frem til.

Der bliver ydermere spurgt ind til Dammers' relation med Daniel Høegh i midterforsvaret, og han har dette at sige om det. 

- Min føling omkring vores relation er virkelig god, vi snakker meget sammen om hvad vi forventer af hinanden, så vi bliver stærkere fra kamp til kamp og har virkelig hinandens ryg. 

Se hele interviewet med Wessel Dammers nederst i artiklen.

Der er kampstart kl. 19:00 på Ceres Park. 

Derudover spiller vi pokalkamp torsdag imod Brøndby og kamp igen søndag imod FCK, billetter til opgørerne kan købes ved at klikke her