Lars Ronbog

Straffespark og rødt kort i hektisk affære i Århus

Emil Madsen — 30.10.2023 22:29

Det skulle blive til både straffespark og rødt kort efter et intenst opgør i Århus til aften, som ender med et 2-1 nederlag til Randers FC.

En meget stille start på opgøret, hvor der ikke skulle være de store chancer i nogen ender de første 10 minutter. Små 12 minutter skulle der gå, før Randers FC for alvor viste tænder. En velspillende Filip Bundgaard opsnapper lynhurtigt en aflevering mellem AGF's forsvare, som udløser en god kontra situation, men han bliver tacklet på kanten af feltet, inden det for alvor når at blive farligt.

Som tiden går spiser Randers FC sig stille og roligt ind i kampen, og det høje pres bærer frugt, og de tildeles kampens 2. hjørnespark. Hjørnesparket bliver clearet og bolden er tilbage på Randers’ fødder. En rigtig god Randers periode hvor vi tydeligvis lykkes med at kombinere os op ad banen. Efter en rigtig god periode af Randers, skulle det blive til 1-0 da AGF får et frispark på kanten af feltet, som bliver sendt direkte ind i fødderne af Janni Serra, som kommer først på bolden og får bragt værterne foran med 1-0.

Randers FC virkede ikke umiddelbart rystet over AGF scoringen og der bliver også svaret lynhurtigt igen! Lasso Coulibaly viser sin gode speed frem hvor han efter en flot solo aktion spiller Kallesøe i dybden, som kommer sprintende i et overlap. Han sender bolden hårdt ind i feltet, hvor Filip Bundgaard bliver revet omkuld, straffe til Randers FC! Filip Bundgaard viser hvordan det skal gøres og sparker os tilbage i opgøret. 1-1, hvilket også skulle være stillingen ved pausen.

2. halvleg

Anden halvleg starter lidt ligesom første, værterne mest på bolden uden de store chancer, og det er tydeligt at holdene ser hinanden an.

Lasso Coulibaly viser endnu engang tegn på sin hurtighed og kommer igennem på højre side efter at have sat flere AGF spillere med sin fart, men Felix Beijmo bremser ham i sidste øjeblik inde i feltet. Ligesom i første halvleg spiser Randers FC sig stille og roligt ind i kampen, og har et tydeligt overtag på bolden.  AGF skifter Kahl ud og ind kommer Links, som skal se om han kan matche Coulibalys hurtighed.

Der er spillemæssig stilstand i store dele af anden halvleg, som bliver erstattet af intensitet og utrolig hårde nærkampe, hvilket gør det til en lidt uskøn affære uden de helt store muligheder.

Og netop som kampen var mest uskøn, får Randers FC kombineret sig utrolig flot igennem på venstre side, hvor Oliver Olsen bliver stukket i dybden, han når helt ned til baglinjen før han sender et hårdt fladt indlæg ind, som desværre bliver clearet inden den når fødderne af en Randers spiller.

Med 5 minutter igen af den ordinære spilletid, får AGF sendt et indlæg ind i panden på Tobias Bech, som gør det til 2-1 til værterne. Dommeren har lagt minimum 9 minutter til i dagens opgør, hvilket giver en indikation af de mange spilstop der har været i 2. halvleg. Randers FC har en stor chance til sidst, men Odey sparker den akkurat forbi mål. Indskiftet Brandhof får revet 2x gule kort til sig i de døende minutter og bliver sendt i bad kort før tid med et rødt kort.

En kamp der havde næsten alt hvad man kan bede om, ender desværre med et 2-1 nederlag.

Vi skal rejse os allerede på torsdag når det går løs i ottendedelsfinalen af Oddset Pokalturneringen hvor Brøndby IF gæster Cepheus Park kl. 20:00

Derudover får vi også besøg af FCK på søndag (uden fans), så der er dømt Jydefest!

Der kan købes billetter til begge opgør her

Kampfakta:
AGF - Randers FC

27. minut Janni Serra 1-0

35. minut Filip Bundgaard 1-1

85. minut Tobias Bech 2-1

Gule kort: Tobias Mølgaard, Magnus Knudsen, Nicolai Poulsen, Mikkel M. Pedersen, Frederik Brandhof (Rødt kort)

Startopstillingen: Patrik Carlgren - Mikkel Kallesøe(85. Alhaji Kamara) - Daniel Høegh - Wessel Dammers - Björn Kopplin(37. Oliver Olsen) - Simen Bolkan Nordli(72. Mikkel M. Pedersen) - John Björkengren - Mads Enggård(85. Mads Albæk) - Lasso Coulibaly - Stephen Odey - Filip Bundgaard(72. Ernest Agyiri)

Bænken: Alexander Nybo - Oliver Olsen - Hugo Andersson - Mikkel M. Pedersen - Mads Albæk - William Kaastrup - Mustapha Ubandoma - Ernest Agyiri - Alhaji Kamara