Over 400 glade børn var samlet til prof for en dag

Laura Bannerholt — 25.10.2023 12:40

Til vores arrangement, Prof for en dag, kunne børn fra årgang 2010 - 2017 træne fodbold i professionelle rammer og med 3F Superliga spillerne fra Randers FC.

To fantastiske dage med fodbold, læring og kammeratskab i højsædet er veloverståede. Lige over 400 børn var mandag og tirsdag samlet til vores mini-fodboldskole i efterårsferien, Prof for en dag, hvor vores dygtige ungdomstrænere samt U17- og U19-spillere underviste dem i alt fra straffespark til seje tricks.

Dagens absolutte højdepunkt var efter frokostpausen, hvor vores 3F Superliga spillere var forbi træningsanlægget hvor den stod på træning med børnene resten af dagen. Derudover var der besøg fra en veloplagt McAnders, som var forbi til en masse sjov og leg! Som afslutning på dagen blev der vanen tro skrevet autografer og taget selfies i massevis. 

To givende dage med utrolig dejligt vejr, hvor børn og unge havde en unik mulighed for at komme helt tæt på deres fodboldidoler, mens spillerne virkelig nød godt at møde de mange fans på et mere uformelt plan. 

Tusinde tak for det stærke fremmøde. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen næste år. 

Deltog du i prof for en dag? Så husk at benytte dig af din billet til søndagens hjemmekamp mod Brøndby IF.

Vi glæder os til at se jer igen på Cepheus Park Randers!

Se flere billeder fra arrangementet i galleriet herunder. 

Se aftermovie fra Prof for en dag nederst i artiklen.