Optakt til lokalopgøret på Ceres Park

Andreas Nielsen — 29.10.2023 10:02

Mandag aften klokken 19.00 er det lokalderbytid, når Randers FC i 12. spillerunde gæster AGF på Ceres Park.

Efter en intens 2-2 kamp mod Brøndby IF hjemme på Cepheus Park er det atter blevet tid til lokalopgør, når Randers FC mandag klokken 19.00 gæster Ceres Park. Rasmus Bertelsens mandskab kan gå ind til opgøret med tro på tingene efter en god lang periode med fine resultater og flot spil, hvor vi er ubesejret i de seneste fem kampe i 3F Superligaen.

Statistisk set
Randers FC har et rigtig godt tag på AGF, når vi gæster Ceres Park. I 18 kampe i 3F Superliga-regi er det blevet til 7 sejre, 8 uafgjorte og 3 nederlag. Mødet på Ceres Park var tilbage i april, en kamp, der endte 1-1 med Stephen Odey som målscorer. Kampen var også Rasmus Bertelsens første i spidsen for Randers FC efter salget af Thomas Thomasberg til FC Midtjylland. Vores seneste sejr i Aarhus skal findes i sommeren 2021, hvor Tosin Kehinde og Mathias Greve stod for målene i en 1-2 sejr, en kamp hvor Tosin Kehindes mål blev kåret til 3. spillerundes bedste i 3F Superligaen.

Fokus på AGF
AGF tager selvtillid med sig ind til mandagens lokalderby efter århusianerne vandt 0-2 over Lyngby BK. AGF's første sejr i 3F Superligaen siden den 27. august, hvilket dengang også var over Lyngby BK.

Hvad angår AGF's profiler til opgøret, kan der peges på Patrick Mortensen, der er noteret for fem mål i sæsonen. Særligt Patrick Mortensens evner inde i boksen er en mundfuld for de fleste forsvar i 3F Superligaen, så der venter en spændende duel, når han brager sammen med de stærke Wessel Dammers og Daniel Høegh. En anden spiller, der kan fremhæves for AGF, er Tobias Bech, der stod for begge mål i sejren over Lyngby senest. Den 21-årige offensivspiller holder sig aldrig tilbage fra at udfordre forsvaret, og med sit skarpe venstre ben er han en spiller, der skal holdes øje med i opgøret.

Dommeren til mandagens kamp er Peter Kjærsgaard, med Jørgen Daugbjerg Burchardt i VAR-vognen.

Fun Facts:

• Björn Kopplin, Patrick Carlgren og Wessel Dammers er de eneste, der har spillet samtlige minutter (1080 minutter) i 3F Superligaen for Randers FC i denne sæson.
  • Filip Bundgaard er den mest chanceskabende spiller for Randers FC, hvor den 19-årige angriber står for 14 skabte chancer foran Stephen Odey med 12 skabte chancer.
  • Randers FC har i 22 3F Superliga-kampe på Ceres Park scoret 18 mål mod AGF.

Husk, vi spiller allerede igen torsdag klokken 20.00, når vi hjemme på Cepheus Park tager imod Brøndby IF i Oddset Pokalen.