Kampreferat: Træningskamp imod AC Horsens

Emil Madsen — 11.10.2023 13:52

Randers FC spillede idag træningskamp imod AC Horsens i kølvandet på den netop igangsatte landskampspause, som desværre ender med et smalt 1-2 nederlag

Randers FC kommer bedst ud til kampen og er i den første tid af kampen mest på bolden, og skaber gode chancer og spilmønstre, men mangler lige det sidste for at få scoret. Efter tyve minutters spil har Laurits Pedersen et godt skud fra kanten af feltet, men det bliver reddet af AC Horsens’ keeper Matej Delac. Efter cirka 35 minutters spil kommer Horsens godt igennem på højrekanten og Aron Sigurdarson får udplaceret Oskar Snorre med et kraftfuldt spark. Lige inden halvleg får Randers FC et hjørnespark, men situationen bliver ikke yderligere farlig.

2. halvleg

Fra starten af anden halvleg er det Randers FC, som har boldbesiddelsen. Kampen bølger lidt frem og tilbage i løbet af 2. halvlegs begyndelse. Mustapha Ubandoma trækker ind i banen og bolden bliver sent ud på højrefløjen. Bolden bliver slået ind i feltet og lander for fødderne af Mustapha Ubandoma, som sikkert udplacerer Matej Delac til stillingen 1-1. Kort efter har Horsens et farligt angreb, hvor Aron Sigurdarson spiller sig gennem Randers FC forsvaret med et par hurtige afleveringer og gør det til 1-2. Randers foretager et par udskiftninger og ind kommer et par af de yngre U19 spillere, der skal have nogle kilometer i benene og se om de kan ændre på resultatet. Det bliver ikke til flere mål fra Randers FC og kampen ender 1-2 til gæsterne fra Horsens.

I kølvandet på træningskampen har vi taget en snak med Fatah Abdirahman, der stod i spidsen for holdet til dagens opgør, som udtaler følgende;

- Det var egentlig en okay kamp, i forhold til hvad vi blev matchet op med. Vi får kreeret nogle gode chancer, men mangler lige det sidste i forhold til afslutninger på mål og evnen til at spille os ud af presset, fortæller Fatah og fortsætter,

- Begge mål AC Horsens laver fejler vores grenpres en smule, og så bliver der for meget rum at spille i, hvor de straffer os i to omstillinger. Der er stadig lidt vej i vores 'attacking balance', men bestemt mange lyspunkter at tage med videre fra kampen.

Kampfakta:Randers FC – AC Horsens (venskabskamp)

35. minut  0-1 Aron Sigurdarson
58. minut 1-1 Mustapha Ubandoma
68. minut 1-2 Aron Sigurdarson

Startopstilling: Oskar Snorre - Mikkel Kallesøe(45. Björn Kopplin) - Hugo Andersson - Jeppe Kudsk - William Kaastrup - Mikkel M.P(72. Mike Kofod) - Mads Albæk(74. Sabil Hansen) - Laurits Pedersen(72. Max Albæk) - Mustapha Ubandoma - Marvin Egho(25. Villads Westh) - Ernest Agyiri

Bænken: Alexander Nybo - Björn Kopplin - Sabil Hansen - Villads Westh U19 - Nikolaj Krogh U19 - Mike Kofod U19 - Benjamin Clemmensen U19 - Max Albæk U19