200 elever trænede mandag med Superliga-spillerne fra Randers FC

Emil Madsen — 12.10.2023 09:12

Fodboldlinjen Randers var mandag på besøg hos Randers FC, hvor den først stod på træning med spillere fra Superliga-truppen, og til slut autografskrivning samt selfies

Den stod på fodboldtræning, autografskrivning, selfies og godt humør, da Randers FC mandag den 9. oktober var vært for Fodboldlinjen Randers' besøg. 

Superliga-truppen stillede med 12 spillere, der skulle være med til at træne de 200 unge, der var at finde på Randers Frejas træningsanlæg denne dag. De unge mennesker kom fra hele Randers Kommunes folkeskole og specialskoler og er at finde i alle aldre. 

Fodboldlinjen Randers træner to timer om ugen, og træningen foregår enten som morgentræning inden børnene skal i skole, eller om eftermiddagen. Udover træning er der på Fodboldlinjen utroligt mange tiltag, som kommer dig til gode. Du kan blandt andet tage træner- og/eller lederuddannelse, mens du går på fodboldlinjen. Der er nemlig tilknyttet 4 undervisere fra HHX Tradium og 1 DBU instruktør på C1 træneruddannelsen. 

Fodboldlinjen startede tilbage i 2009 på Rismølleskolen i Randers og startede med 20 elever der blev tilmeldt Fodboldlinjen. Siden 2009 er programmet vokset eksplosivt og der er i 2023 cirka 2000 elever, som gør brug af programmet. Hvert år tager alle elever på studietur til Tyskland, hvor der både skal trænes, socialiseres og selvfølgelig også ses sport fra den øverste Europæiske hylde, en tur som ingen af eleverne vil gå glip af. 

Vi har taget en snak med nogle af dem som har været en del af dagen, om hvad det betyder for dem og hvad de synes om det at træne med professionelle fodboldspillere. 

I Randers FC er vi utroligt glade for at kunne tage imod Fodboldlinjen Randers, og vi elsker at se hvordan vores spillere kan gøre så mange børn glade og give dem en oplevelse for livet. 

Vil du læse mere om Fodboldlinjen Randers, så tryk ind på linket herunder:
Fodboldlinjen Randers 

Se de skønne billeder i galleriet under artiklen: