Weekendens resultater: Uge 38

26.09.2023 13:03

Randers Freja FC drengene var endnu engang i aktion i denne weekend. Her blev det til en sejr til både U19, U17, og U15. U15 kunne tage hjem til Kronjylland med en storsejr med dobbelt hattrick over Sønderjyske, og dermed ligger de stadig i toppen af U15-ligaen. Desværre tabte de to yngste talenthold til FC Midtjylland.

U13 Randers FC - FC Midtjylland 3-6

I lørdags spillede U13 hjemme mod FC Midtjylland. Det blev desværre til et nederlag på 6-3 (4-2).

Kampen blev afviklet i et hektisk tempo og begge hold ville frem på banen. For dem som overværede kampen må det have været seværdigt og underholdende.

-Resultatet lyder voldsomt og jeg føler ikke at de +3 mål bedre end os eller producerer flere chancer end os. Man må bare tage hatten af for dem og rose deres effektivitet foran mål, fortæller cheftræner for U13, Thomas Holst Hansen.

-Vi kommer fint ud til kampen og ligger et tilfredsstillende pres og tør spille med bolden og det glæder mig og det er noget vi kan tage med i den videre udvikling. Der var mange fine aktioner på banen og ud over resultatet, er jeg yderst tilfreds med spillerne. Engang imellem handler det også om at scorer og få belønning i de rigtige perioder, fortsætter Hansen.

8:8 formatet som vi spiller i efteråret, er præget af omstillingsfodbold og det giver nogle tempofyldte kampe, hvor perioderne med ro på bolden er kortere end 11:11 format.

U14 Randers FC - FC Midtjylland 1-6

U14 fik lørdag middag besøg af FC Midtjylland. Det var en hård kamp for U14 som endte med at tabe 1-6.

U14 kommer ellers planmæssigt fra start, og bringer sig foran 1-0 efter hjørne ved Sander Poulsen, og har de største chancer i kampens indleding. Efterfølgende udligner FCM ved deres første chance i åbent spil. Halvvejs gennem 1.halvleg bringer FCM sig uheldigvis foran med 1-2 efter en clearing bliver blokeret, og sejler i mål. Stillingen ved pausen er 1-2.

1.halvleg er vi for hektiske og stresset med bolden, og mangler noget intensitet i spillet uden bold. Til gengæld indkasserer vi blot 2 chancer imod, og vi står derfor med følelsen af, at vi godt kan vende 1-2 i pausen til et resultat, da vi er inde i kampen uden at være specielt gode.

Anden halvleg har U14 mere boldbesiddelse, og har chancen ved Jacob Lund til at bringe sig på 2-2. Kort efter bringer FCM sig på 1-3 på nærmest en identisk chance i den anden ende. FCM scorer dernæst yderligere 3 mål.

-Vi lykkedes egentlig bedre med at fastholde bolden i 2.halvleg, men mangler at få lavet flere spilvendinger og skabt de store chancer. FCM straffer os på vores fejl, og scorer nogle mål, som de ikke bør score. Vi skal lære af denne kamp og bygge på vores forsvarsspil og være mere intense i spillet uden bold. Det arbejder vi videre med på træningsbanen, fortæller cheftræner, Nikolaj Nystrøm.

Kampfakta:

1-0: Sander Poulsen - assist Valdemar Skov

Startopstilling: Magne Fisker -Jonas Bak - Victor Kragh - Oliver Bunton - August Sørensen

Sander Poulsen - Oliver Laursen - Malthe Møller - Viktor Juul

Vladislav Radchenko - Valdemar Skov

Gamechangers: Carl Riis - Sofus Bekhøj - Jacob Lund

U15 Sønderjyske - Randers FC 1-6

U15 fik storsejr med dobbelt hattrick i Sønderjyske.
U15 drengene fra Randers Freja FC tog en sejr på hele 1-6 med hjem fra Haderslev i weekenden, men sejren var ikke et mål for lidt.

-  Det kan lyde en smule vildt, men vi kunne faktisk sagtens have lavet endnu flere mål. Vi har hele 26 afslutninger på mål, hvor ganske få var udenfor feltet. Vi var farlige efter gennembrudsspil, på standarder og igen i de offensive omstillinger efter især høje erobringer. Alt i alt var det en meget flot præstation af holdet. Defensivt tillader vi blot 5 afslutninger på mål, hvor deres mål kommer efter en omstilling og en flot individuel aktion. Det var det vi også skulle have styr på i pausen, at vi ikke tillod sådan en omstilling imod os igen fortæller cheftræner Søren Emil Overgaard.

- Vi har ikke tabt i hele september måned, hvor det er blevet til 1 uafgjort og 3 sejre. Vi skal fortsat udvikle vores spil på bolden, men denne kamp var helt klart et skridt i den rigtige retning og det har vi søgt i de sidste par kampe. Nu kan vi sætte ekstra fokus på udvikling denne uge, da vi ikke skal tage hensyn til at være frisk i weekenden til kamp. Vi spiller nemlig først igen tirsdag i næste uge fortsætter Søren Emil Overgaard.

U15 holdet topper rækken med 3 point ned til FCK på 2. pladsen.
1-6: Albert Ates

Startopstilling: Sander Vester - Johannes Mortensen, Lukas Heidemann, Felix Sommer, Gutsav Elmer - Jakob Poulsen, Frederik Simonsen, Albert Ates, Peter Rask - Thor Jensen, Hector Lux

Udskiftere: Hussein Ejo, Andreas Hvid, Niklas Kellberg

U17 Sønderjyske - Randers FC 3-4

U17 var en tur forbi Sønderjylland i lørdags, hvor de skulle bygge videre på den seneste gode præstation imod Vejle.
Vi starter ikke kampen særlig godt, hvor et boldtab midt på deres banehalvdel bliver omsat til en chance til Sønderjyske, som de kyniskt udnytter til stillingen 1-0. Herefter sidder vi tungt på spillet og de har meget svært ved at løse vores opbygningsspil. Her har vi rigtig mange gode sekvenser på bolden, hvor vi også får omsat de gode momenter til chancer. Vi får udlignet til 1-1 efter 24 minutter spillet, hvor Malthe Henning finder Vincent Gaml der efter et par træk sparker inden han kommer ind i straffesparksfeltet. Vi sidder stadig på spillet og har mange høje erobringer, hvilket Sønderjyske selvfølgelig reagere på. De bringer nu bolden tidligere langt og spiller over vores høje pres, her er der desværre en situation, hvor vi ikke sidder tæt nok på 2. bolden, hvilket resulterer i at Sønderjyske kan løbe op og score til 2-1 kort før pausen, fortæller cheftræner Okan Atas.

- I 2. Halvleg har vi lige så stor bolddominans som i første halvleg, hvor der bliver produceret mange gentagende gennembrud, hvor den sidste skarphed mangler. Efter en høj erobring på kanten af deres felt, viser Andreas Riiser et godt overblik og spiller bolde på tværs til Julian Vitus, som kan lægge den ind til 2-2, fortsætter cheftræneren.
-Det er ingen overdrivelse når jeg skriver at vi i perioden efterfølgende skal score minimum to gange, hvor vi kommer til afslutninger både fra indlæg, men også fra yderligere høje erobringer. I stedet får Sønderjyske opsnappet en bold midt på banen, hvor de igen får gang i omstillingsmaskinen og får scoret til 3-2. 5 minutter efter får Sønderjyske udvist en spiller, der vil stoppe en omstilling. Hertil reagerer vi ved at sætte Malthe Henning, som spiller i det centrale forsvar op som angriber - for at lægge et yderligere tryk på Sønderjyske. Han trækker et straffespark, som Lasse Mandal sikkert eksekverer til 3-3.
I kampens slutfase holder U17 forsat trykket på Sønderjyske, hvor de i det 93. minut bliver sendt i himlen. Det sker ved at Pelle Abildtrup tager et kort indkast til Lasse Mandal, som sender et meget præcist indlæg ind i feltet, hvor Julian er godt positioneret - her header Julian Vitus os på 3-4. Dette bliver også kampens slutresultat, hvor U17 får en meget tiltrængt og ikke mindst fortjent sejr med hjem til Kronjylland.

-Vi er dog nødt til at påpege, at vores respektive modstandere ikke må være så farlige på omstillinger - her skal vi hjem på træningsbanen og få arbejdet med vores restforsvar og de ting som nu hører med til den del af spillet, afslutter Okan Atas.

U19 Sønderjyske - Randers FC 3-4

Randers FC U19-mandskab fortsatte deres gode stime lørdag, da holdet fortjent slog Sønderjyskes ditto. Det endte med at blive en målrig affære, hvor gæsterne havde flere gode muligheder for at komme i front i starten af kampen, men det var hjemmeholdet som først fik måltavlen til at lyse op.

Derefter udlignede Villads Westh direkte på hjørnespark til 1-1, inden Villads i starten af 2. halvleg med en flot assists, spillede Frederik Mikkelsen fri, og så førte gæsterne 2-1.
Kort efter blev det 2-2 på straffespark, inden Villads igen fik en hovedrolle, da han scorede til 3-2 på straffespark, begået på Mikkelsen. 15 minutter før tid fik hjemmeholdet nok engang udlignet, men helt fortjent kunne indskiftede Emil Kjer score sejrsmålet på flot oplæg af Mike Kofod.

-Jeg er træt af, at vi ikke får udnyttet vores store overtag i starten af kampen. Vi skaber store muligheder og spiller til tider god fodbold. Vi laver nogle dumme fejl i kampen, som Sønderjyske kynisk udnytter, så vi har stadig en masse ting, som vi skal hjem og arbejde på. På den anden side kommer vores indskiftere igen ind og er kampafgørende - denne gang laver Mike en flot assists til Emil Kjer, som kommer på tavlen. Og så må jeg fremhæve Villads, som med bolden spiller på et voldsomt højt niveau - det er en fornøjelse at se, og Villads er med i rigtig mange gode ting i vores spil, så det var dejligt at det i dag også kastede 1 assists og 2 mål af sig, fortæller cheftræner, Christian Hansen.

Kampfakta:

15min - 1-0 - Sebastian Escobar
42min - 1-1 - Villads Westh
52min - 1-2 - Frederik Mikkelsen (Villads Westh)
54min - 2-2 - Olti Hyseni (straffespark)
66min - 2-3 - Villads Westh (straffespark)
76min - 3-3 - Anders Pedersen
83min - 3-4 - Emil Kjer (Mike Kofod)