Sejr i mandagens Future Cup kamp ude mod SønderjyskE

Emil Madsen — 18.09.2023 15:18

Mandag kl. 13.00 spillede Randers FC Future Cup-kamp ude mod SønderjyskE. Det var et begivenhedsrigt opgør i Haderslev, som Randers FC trækker sig sejrsrigt ud af med cifrene 1-2.

Mandag eftermiddag stod den på sæsonens anden kamp i Future Cup, og Randers FC var på besøg hos SønderjyskE. Det blev et begivenhedsrigt opgør, som vi trækker os ud af med en sejr på 1-2, Filip Bundgaard og Laurits Pedersen stod for Randers FC's mål. 

Kampen bølger lidt frem og tilbage i de første sekvenser og Randers FC er rigtig dygtige til at skabe chancer i dagens Future Cup kamp. Det bliver med mål fra henholdsvis Filip Bundgaard og Laurits Pedersen fra Randers FC og Tinus Olesen fra SønderjyskE. Der bliver generelt produceret utroligt mange chancer i begge ender, og vi kan også være glade for at Snorre var på pletten mellem stængerne idag. Hermed er det en kendsgerning at Randers FC har fundet en god målform igen med 2 mål på to dage og vi kan kun håbe på at de gode takter fortsætter på søndag når vi tager imod AGF i Superligaen. 

- Det er tydeligt at både relationerne og principperne skærer mere igennem. Der bliver kreeret mange store chancer idag. På den offensive del var det rigtig godt. På den defensive del stod Oskar Snorre en rigtig god kamp på højt niveau siger kampens cheftræner Fatah Abdirahman. 

Truppen til Future Cup kampen så således ud:

Startopstilling: Oskar Snorre - Sabil Hansen - Hugo Andersson - Jeppe Kudsk - William Kaastrup - Edgar Babayan - Mads Albæk - Mikkel M.P - Mustapha Ubandoma - Alhaji Kamara - Filip Bundgaard. 

Bænken: Alexander Nybo, Laurits Pedersen, Villads Westh U19, Nikolaj Krogh U19, Mike Kofod U19, Benjamin Clemmesen U19, Max Albæk U19 

Udskiftninger:

60" - Laurits Pedersen og Mike Kofod

70" - Nikolaj Krogh og Villads Westh 

82" - Benjamin Clemmesen og Max Albæk 

Forhåbentlig kan Bundgaard fortsætte sin gode stime med endnu et mål, når vi på søndag kl. 16.00 tager imod AGF til et vaskeægte lokalopgør på Cepheus Park Randers - køb din billet til kampen her.

Se målene fra gårsdagens Future Cup-kamp herunder.