Redmark og Randers FC fejrer 20-års jubilæum som partnere

18.09.2023 10:40

Der er lavet ny aftale mellem Randers FC og Redmark, som hermed fortsætter som Diamantsponsor i klubben.

Lige siden Randers FC blev stiftet tilbage i 2003, har Redmark været med som samarbejdspartner. Det gode samarbejde fortsætter, da parterne har underskrevet en ny 5-årig aftale, hvor Redmark fortsætter som Diamantsponsor i klubben. 

- Randers FC har i år 20 års jubilæum, og det har Redmark også som sponsor. Vi er både glade og stolte over at Redmark har været med hele vejen, og igen har lavet en længerevarende sponsoraftale. Det har rigtig stor betydning for os som klub, at Redmark kan og vil være med til at gøre vores fremtidsplanlægning nemmere og mere tryg. Vi har altid mødt en stor loyalitet fra teamet bag, og det er vi meget taknemmelige for. Vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde, siger administrerende direktør Henrik Jørgensen. 

- Hos Redmark betyder det meget for os at støtte lokalsporten, for det er med til at gøre byen attraktiv samtidig med, at vi kan positionere Redmark i området. Det er et stort aktiv for byen, at vi har en superligaklub, og ligesom Randers FC er Redmark også med til at støtte op omkring de lokale klubber på breddeplan. Vi har fulgt med på sidelinjen i alle 20 år af klubbens historie, og vi ser frem til mange flere gode sportsoplevelser, udtaler Jesper Thorup, registreret revisor og partner i Redmark, Randers. 

Redmark har dermed også fået opdateret deres synlighed på stadion, hvor det indvendige hjørne ved indgang C er prydet af Redmarks logo.