Sejr til Randers Freja FC's U15 på en varm sensommerdag i Esbjerg

11.09.2023 12:16

Randers Freja FC's U15 hold stryger op på 1. pladsen efter weekendens sejr i Esbjerg.

Både 3F Superligaen og de fleste af vores Randers Freja FC hold havde kampfri weekend på grund af landsholdspausen. Men vores U15 hold var i aktion ude mod Esbjerg, og kunne vende hjem til Kronjylland med en sejr.

U15 var i lørdags i Esbjerg og spille en udsat kamp. Kampen foregik i en "gryde" af høj varme og på et underlag - godt nok kunst - men som trænger til at blive skiftet ud. Disse omstændigheder var med til at sætte sit præg med mange tekniske fejl fra begge hold. Drengene fra Randers Freja FC vandt kampen, scorede 5 mål - desværre 2 i eget mål - og kan pt. se sig selv på 1. pladsen i række på bedre målscorer.

- Vi ved at Esbjerg er et svært sted at komme, hvor de senest vandt 7-0 hjemme over Lyngby. Rent taktisk ville vi give Esbjerg svære betingelser på vores halvdel og søge et par omstillinger fra start. Vi kommer foran efter en rigtig flot omstilling nede fra eget felt, hvor der virkelig blev løbet igennem. Føringen holdt vi til pausen, men vi var et stykke fra det niveau vi ønsker på bolden.


Anden halvleg startede godt med endnu et mål til Randers inden der blev skabt spænding mod slutningen af kampen.

- Vi får en drømmestart på 2. halvleg med et hurtigt mål efter et frispark, som blev sendt ind i feltet fra centralt i banen. Vi har got styr på kampen her. Et øjeblik uopmærksomhed gør, at vi bliver fanget i ubalance i feltet efter en hurtig igangsætning ude på siden. Der bliver svaret hurtigt tilbage og vi bringer os på 1-3, hvor vi derefter har vores bedste periode på bolden og er tættere på 1-4 end kampen er på 2-3. Vi er dog igen uopmærksomme ved et indkast, hvor de får for let ved at smide bolden ind i feltet og en tilfældighed gør, at Esbjerg lige pludselig er tilbage i kampen med få minutter til slutfløjtet. Dygtige som vi er til at forsvare, så får vi punkteret kampen til sidst og tager 3 point med hjem til Randers. 


Kampfakta:
0-1: Albert Ates - assist Jakob Poulsen
Pause
0-2: Felix Sommer - assist Albert Ates
1-2: Selvmål
1-3: Johannes Mortensen
2-3: Selvmål

Startopstilling:
Sander Vester
Johannes Mortensen - Felix Sommer - Andreas Hvid - Gustav Elmer
Emil Pisani - Frederik Simonsen - Albert Ates
Hector Lux - Jakob Poulsen - Peter Rask

Udskiftere: Malthe Neergaard - Hussein Ejo - Lukas Heidemann

Tillykke med sejren, drenge!