Randers Freja FC's U19-ligahold henter fynsk forstærkning

Laura Bannerholt — 06.09.2023 11:02

Venstrebenet Andreas Høyer er ny mand hos U19-ligaholdet

Randers Freja FC U19-ligaholdet henter fynsk forstærkning til truppen. Høyer kommer til fra Svenborg fB - Oure FA U19, og har fået en 2-årig kontrakt. Den 17-årige forsvarsspiller ser frem til at udfordre sig selv med nye fodboldeventyr her i Randers Freja FC. 

Talentchef, Peter Estrup, glæder sig over tilføjelsen til truppen.

- Han er født sidst i året, har været klein og er en person som har skulle kæmpe sig til tingene. Men nu er han et sted, hvor han kan få forløst sit potentiale. Han er dygtig på bolden, og er først og fremmest en god forsvarer. Vi tror han kommer til at udvikle sig yderligere i Randers i de kommende to år.

Andreas skal foruden fodbolden også passe sin skole, hvor han får sin daglige gang på Tradium HHX, Randers. Andreas selv er meget spændt på at starte hos Randers Freja FC.

- Det føles fedt at skrive under med klubben. Det føles fantastisk faktisk - et nyt skridt i min fodboldkarriere, fortæller Andreas Høyer og fortsætter;

- Jeg har ikke meget kendskab til talentafdelingen i Randers, men jeg kan allerede se, at det er nogle fede faciliteter, og jeg glæder mig rigtig meget til at møde resten af truppen. Jeg forventer, at der er seriøsitet omkring tingene, og at det bliver bygget op professionelt, siger Andreas Høyer.

Fakta:
Position: Forsvarer, men kan også brillere som venstre back. 
Fortrukket ben: Venstre
Alder: 17
Tidligere klub: Svendborg fB - Oure FA U19
Fodboldidol: Trent Alexander-Arnold
Bedste fodboldminde: Debut i 3. division for Svendborg

Velkommen til, Andreas! 

Vi glæder os til at følge dig i lyseblåt.