Randers FC åbner sæsonens første Future Cup kamp med et nederlag til Viborg FF

07.09.2023 13:20

Torsdag eftermiddag var Viborg FF på besøg hos Randers FC i sæsonens første Future Cup kamp, som desværre ender med et 0-2 nederlag.

Randers FC kommer egentlig godt fra start og har et par gode skud bl.a. efter 15 minutters spil hvor Mustapha Ubandoma kommer godt igennem på kanten, men et ellers skarpt indlæg, som er tæt på at nå frem til Kamara, bliver blokeret på kanten af det lille felt. Odey spiller en flot første halvleg, hvor han er dygtig til at søge ned i banden og agere spilfordeler. Randers FC's gode periode bliver brat brudt, da et hårdt indlæg fra Jeppe Grønning bliver afrettet af Hugo Andersson og går i mål bagved Oskar Snorre, der er chanceløs i situationen.

2. Halvleg starter lovende med et par hurtige hjørnespark til Randers FC, men de forsvinder derefter stille og roligt ud af kampen, hvor initiativet bliver sat ud fra Viborgs fødder. Villads Westh bliver skiftet ud efter 50" min spillet og bliver erstattet af Ernest Agyiri. Randers FC finder aldrig rigtigt fodfæste i anden halvleg, og Jakob Bonde gør det også til 0-2 små 15 minutter før slutfløjtet.

Det er dog positivt, at alle udtagede spillere kom i aktion i eftermiddag og fik nogle kilometer i benene, samt at spillet i perioder af kampen flød rigtig godt, hvor især Lasso Coulibaly viste gode takter på hans tekniske kunnen.