Pokalturneringens første modstander er fundet

Laura Bannerholt — 13.09.2023 10:38

Randers FC skal en tur til Østerbro stadion i et opgør mod den traditionsrige fodboldklub B.93

Der var i går, tirsdag aften, lodtrækning til 3. runde af pokalen, og denne gang kom sidste sæsons top-6 klubber i spil. 

Vi har trukket den historiske Københavner klub, B.93, som har hjemme i hjertet af hovedstaden på Østerbro. Kampen bliver spillet mellem d. 26-28 september.

Trænerteamet i Randers FC glæder sig til at komme i gang med sæsonens pokalturnering.

-Pokalen betyder rigtig meget for os, det er en måde man kan komme i Europa på. Vi har i Randers nogle fede minder med store europæiske aftner at kigge tilbage på. Vi tager det meget seriøst, og vi vil gøre vores bedste for at nå så langt som overhovedet muligt.

Assistenttræner, Fatah Abdirahman, sætter lidt ord på kampens modstander, B.93.

-B.93 er et godt spillende hold, som er rykket op fra 2. division til 1. division og fået en forholdsvis fin start på sæsonen. Det er en traditionsrigklub med et par profiler i truppen, bl.a. Nicolaj Thomsen, tidligere Ligue-1 spiller og filippinsk landsholdsspiller, Michael Falkesgaard. Det er fine offensive folk, som har gjort det godt over en længere periode. Det bliver en fed kamp, og en spændende udfordring som vi tager meget seriøst. Foruden dette er Østerbro stadion en fed kulisse at komme og spille i.

Vi håber på at gentage succesen fra 2006 og 2021 hvor Randers FC gik hele vejen, og kunne løfte pokalen, sidst på Ceres Park med en storsejr på 4-0 over SønderjyskE.  

Drømmen lever!