Højdepunkter: Brøndby IF - Randers FC 3-1

Laura Bannerholt — 04.09.2023 08:52

Se højdepunkterne fra søndagens udekamp mod Brøndby IF

Søndag eftermiddag gæstede Randers FC de blågule fra Vestegnen, hvor kronjyderne skulle forsøge at bygge videre på sidste uges hjemmesejr over Viborg FF.

Det sluttede med et 3-1 nederlag til Brøndby IF i en kamp, hvor Randers FC kom sløjt fra start og Brøndby IF udnyttede både hjørnespark og dødbolde til at bringe sig foran 3-0.

I 2. halvleg fik Randers FC momentum, og her var der et par positive takter at tage med hjem til Kronjylland.

Vi fik også kreeret et par store chancer, bl.a. til Marvin Egho efter et flot indlæg af Ernest Agyiri i slutningen af 1. Halvleg, men vores østrigske angriber headede desværre forbi Brøndby-målet.. Det var først i 71. minut det lykkedes Randers FC at finde målet, da Daniel Høegh sparker bolden i nettet på et hjørnespark af Ernest Agyiri.

Se alle højdepunkterne fra kampen i videoen herunder.