Første halvleg blev dyr i 3-1 nederlag på Brøndby Stadion

Andreas Nielsen — 03.09.2023 17:09

En svær første halvleg kostede muligheden for tre point, til trods for fin fight i 2. halvleg, da Randers FC tabte 3-1 til Brøndby IF i 7. runde.

Det var et Brøndby IF-mandskab, der kom bedst ud til kampen og kunne også efter 8 minutter komme med første trussel mod Randers FC-målet, hvor Divkovic på en blokeret afslutning fik tilkæmpet sig første hjørnespark i kampen. Et hjørnespark, hvor Brøndby kunne sende bolden i nettet efter tumult inde i Randers FC-feltet; Jacob Rasmussen kunne prikke bolden i nettet til 1-0 efter 9 minutter. Efter 23 minutter gik det så galt igen på Brøndbys andet hjørnespark i kampen dukkede Ohi Omoijuanfo op og gjorde det til 2-0. Det var ikke de store chancer til Randers FC i første halvleg, hvor Ernest Agyiri sammen med Lasso Coulibaly havde flere fine dribleture, dog uden at det udmøntede sig i de store chancer. Efter 28 minutters spil var det igen Brøndby, der var på spil, her blev Mathias Kvistgaarden nedlagt af Oliver Olsen i straffesparksfeltet, hvilket fik dommer Jacob Karlsen til at pege på pletten. Det blev heldigvis efter et længere VAR-check kaldt tilbage, da Kvistgaarden var offside i opspillet. Kvistgaarden fik dog en ny mulighed efter 36 minutter, hvor han umarkeret kunne heade hjemmeholdet på 3-0 den værst tænkelige første halvleg for Randers FC. Vi var tæt på at kunne skimte et håb lige inden pausen, da Marvin Egho dybt inde i overtiden kunne have reduceret til 3-1, da han fik serveret et flot indlæg fra Ernest Agyiri, men vores østrigske angriber headede desværre forbi Brøndby-målet. 3-0 var stillingen ved pausen.

Randers FC foretog i pausen en enkelt ændring ud gik Filip Bundgaard, der blev erstattet af Mads Albæk, der skulle ind og hjælpe med at stabilisere den centrale midtbane. Det var også et Randers FC-mandskab, der kom ud og jagtede det store comeback i 2. halvleg. Der var flere gode perioder med flere gode indlæg, og efter 72 minutter kom reduceringen efter et perfekt eksekveret hjørnespark fra Ernest Agyiri, som Daniel Høegh kunne sende bolden i netmaskerne. Efter scoringen foretog Rasmus Bertelsen to indskiftninger i form af Simen Nordli og Edgar Babayan, der erstattede Marvin Egho og Ernest Agyiri. De to indskiftere kom straks ind og var farlige; Simen Nordli kunne næsten heade bolden ind til 3-2 i det 76. minut, men nordmanden headede desværre lige forbi venstre stolpe. Det blev desværre ikke til et storslået comeback i 2. halvleg, men det var et Randers FC-mandskab, der fik spillet sig op i 2. halvleg og kan tage de gode takter med sig videre til næste kamp.

Næste kamp i 3F Superligaen er mod Vejle Boldklub på udebane den 17. september klokken 14.00 efter landskampspausen.

Kampfakta:

Brøndby IF – Randers FC

9. minut 1-0 Jacob Rasmussen

22. minut 2-0 Ohi Omoijuanfo

35. minut 3-0 Mathias Kvistgaarden

72. minut 3-1 Daniel Høegh

Gule kort: Oliver Olsen

Tilskuere: 21081