Aftermovie: Tak for en fremragende aften til vores kære sæsonkortholdere!

Emil Madsen — 14.09.2023 11:37

Tirsdag aften afholdte vi kickoff-arrangement for vores trofaste sæsonkortholdere. Se aftermovie for aftenen under artiklen.

Tirsdag aften afholdte vi vanen tro det halvårlige kickoff-arrangement for vores loyale sæsonkortholdere, hvor godt 400 sæsonkortholdere var at finde, som først blev budt på en stadionplatte og lidt til ganen i form af øl og sodavand.

Traditionen tro blev sodavand og fadøl skænket af de nyeste spillere i truppen som bestod af: Sabil Hansen, Laurits Pedersen, Jeppe Kudsk, Oskar Snorre, Mustapha Ubandoma, John Björkengren, Wessel Dammers, Mads Albæk, Lasso Coulibaly, Ernest Agyiri 

Efter bespisningen var det tid til at tage hul på aftenens mange spændende indslag, hvor de nyeste spillere startede med at blive præsenteret. Herefter blev den nye struktur i trænerteamet præsenteret af assistenttrænerne Fatah Abdirahman og Michael Ravn, samt den nyerhvervede sportslige analytiker Nikolaj Meier. 

Sidste indslag stod aftenens gæst udefra, i form af fodbolddommer Patrick Remon, som var blevet inviteret ind i huset til en snak om, hvordan det er at være dommer, hvad de fysiske krav er, samt en snak om VAR og dets indtog på fodboldverdenen. 

Traditionen tro var det cheftræner Rasmus Bertelsen i selskab med Ralf Pedersen, der var at finde i den varme stol, hvor der blev svaret på spørgsmål fra de mange sæsonkortholdere, inden der til sidst var kåring af halvårets sæsonkortholder, som blev Lene Carnø, der var den heldige vinder af en Randers FC trøje. 

Udover de mange spændende indslag, var der at finde en eksklusiv 20% rabat på produkterne fra Randers FC shoppen, som KUN var tilgængelig på aftenen for vores sæsonkortholdere.

Hvis du vil sikre dig adgang til næste sæsonkortholder-arrangement plus en række fordele og tilbud, kan du også erhverve dig et sæsonkort hos Randers FC fra blot 79 kr om måneden ved at klikke her.

Tak for en rigtig god aften, og tusinde tak for støtten. Vi glæder os allerede til næste gang.