Tung eftermiddag på Cepheus Park – 0-5 nederlag mod FC Nordsjælland

Andreas Nielsen — 13.08.2023 12:24

Det blev en søndag eftermiddag til glemmebogen, hvor Randers FC blev besejret med 0-5 af formstærke FC Nordsjælland.

God fight og intensitet i starten af kampen fra Randers FC's side, hvilket et tidligt gult kort til hjemmebanedebutanten Oliver Olsen markerede efter 6 minutter. Til trods for fight var det alligevel FC Nordsjælland, som stod for kampens første rigtige chance. Den formstærke Nuamah sendte et hovedstød et par meter forbi Carlgrens mål. En indledning med et formstærkt FC Nordsjælland-mandskab, der forventeligt satte sig på spillet, og efter kort taget hjørnespark i det 13. minut fandt gæsterne vej til Randers FC's mål. Desværre i form af et selvmål af debutanten John Björkengren, der bragte gæsterne i front med 0-1, et mål der skabte store protester fra Randers FC-spillerne, der appellerede for frispark til Filip Bundgaard. De største tilbud faldt ud til FC Nordsjælland i kampens første 20 minutter. Herefter kom Randers FC bedre med i opgøret. En smart finte fra Mads Enggård ude ved hjørneflaget udløste et frispark, som Babayan sendte ind, men Andreas Hansen boksede væk i feltet. Det gav mod på mere, og efter 25 minutter kunne Randers FC næsten bringe sig på 1-1, da Filip Bundgaard med en god solopræstation dribblede forbi 4-5 modspillere og sparkede bolden centimeter forbi nærmeste stolpe.

Rasmus Bertelsen og trænerteamet foretog i 2. halvleg en udskiftning af Oliver Olsen, der blev erstattet af William Kaastrup. Anden halvlegs begyndelse blev indledt med en god mulighed for gæsterne, hvor Mads Hansen blev sendt i dybden, men Hugo Andersson kom til sidst i vejen for kantspillerens forsøg. Det var en underholdende indledning, hvor Randers FC efter 50 minutter fik deres største chance i opgøret. Babayan fik driblet sig fri på venstre side af banen og fandt Stephen Odey, der med en smart vending fik sat sin nærmeste oppasser og kunne sende en stærk afslutning i retning af Andreas Hansen. FCN keeperen fik dog afværget nigerianerens forsøg. I den anden ende kom FCN frem til en stor mulighed, hvor Benjamin Nygren efter en dribletur i feltet fandt Mads Hansen, der sendte en udmærket afslutning mod målet, en bold som Patrick Carlgren dog fik lapperne på. Jagten på mål fortsatte fra begge hold, og efter 63 minutter bragte Rasmus Bertelsen Simen Nordli og Ernest Agyiri på banen i et forsøg på at finde den forløsende scoring.

Den jagt varede dog kort tid, da FC Nordsjælland i det 64. minut gjorde det til 0-2 på mål af Oliver Antman, der helt frit kunne sætte hovedet på et indlæg i højre side af feltet. Carlgren blev også sat på prøve i det 70. minut, hvor Ibrahim Osman sendte en stærk afslutning i retning af vores svenske keeper. Med en flot redning fik Carlgren sendt bolden til hjørnespark. Kampens endegyldige afgørelse kom dog på det netop efterfølgende hjørnespark. Efter klumpspil i Randers FC's felt endte bolden foran Jeppe Tverskov, der satte bolden op i nettaget til 3-0. Det skulle dog blive endnu værre, da FC Nordsjælland efter det 81. og 90. minut scorede til 0-4 og 0-5, hvilket satte punktum for en rigtig tung eftermiddag for Randers FC på Cepheus Park. Desværre kunne vi ikke stille det store op mod et af 3F Superligaens mest formstærke mandskaber i øjeblikket.

Vi må komme tilbage på sejrsporet i næste weekend, hvor Randers FC på udebane møder Lyngby BK søndag den 20. august klokken 16.00.