Truppen mod FC Nordsjælland

Martin Albrechtsen — 12.08.2023 17:47

John Björkengren kan få debut og Daniel Høegh er tilbage i truppen til søndagens hjemmekamp mod et af 3F Superligaens tophold, FC Nordsjælland

Søndag eftermiddag krydser vi klinger med FC Nordsjælland i 4. spillerunde af 3F Superligaen. Der er kampstart kl. 14.00 på Cepheus Park Randers.

Daniel Høegh er med i truppen for første gang siden den 19. marts i Aalborg, hvor vi med en 1-0 sejr sikrede os top-6 og mesterskabsspillet for tredje sæson i streg.

Desuden er vores nye svenske midtbanespiller, John Björkengren, som vi hentede hos den italienske Serie A-klub Lecce i starten af denne uge, med i truppen, hvorfor han kan få sin debut i den lyseblå trøje i søndagens hjemmekamp.

Til søndagens kamp afholder vi desuden Klubfællesskabsdag, hvor vi hylder vores moder- og samarbejdsklubber i Randers FC Klubfællesskabet. Så kom på stadion og hep på de mange skønne unge mennesker fra de lokale klubber og støt vores kronjyske hold frem mod sejr mod et af 3F Superligaens tophold!

Truppen mod FC Nordsjælland:
Patrik Carlgren
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Wessel Dammers
Hugo Andersson
John Björkengren
Mads Enggård
Simen Nordli
Filip Bundgaard
Edgar Babayan
Mikkel M. Pedersen
Björn Kopplin
Mads Albæk
William Kaastrup
Mustapha Ubandoma
Ernest Agyiri
Alexander Nybo
Oliver Olsen
Marvin Egho
Stephen Odey

Der er kampstart mod FC Nordsjælland søndag kl. 14.00 på Cepheus Park Randers.

Køb billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Fanzonen åbner kl. 12.00
Varm op i fanzonen ved indgang B fra kl. 12.00 med musik, god stemning, øl og sodavand til 25 kr den første time, interview med Randers FC-spillere og ansigtsmaling til børn og barnlige sjæle. Det er gratis at deltage i fanzonen.