Sejr til Randers FC i reservekamp mod Silkeborg IF

Laura Bannerholt — 21.08.2023 16:39

Randers FC hiver en sejr hjem i dagens reservekamp mod Silkeborg IF.

Efter gårsdagens nederlag var det i dag tid til reservekamp mod Silkeborg IF, og endelig blev det til en sejr for Randers FC-drengene. Uanset betydning af kampens udfald, var det godt med en succesoplevelse i en svær tid. 

Marvin Egho og Mustapha Ubamdoma var i dag på pletten, da de sikrede Randers FC en sejr i reservekampen mod Silkeborg IF.

Foruden en sejr var der comeback til Aljahi Kamara, der efter 45. spilleminut blev ind-skiftet i stedet for målscorer Mustapha Ubandoma. Gensynet med grønsværen var længe ventet for den rutinerede angriber, og det var godt at se Kamara tilbage på banen igen. 

Det var assistenttræner, Fatah Abdirahman, som stod i spidsen af truppen til dagens kamp. 

- Det var en god kamp at spille, med to hold der lå godt til hinanden med hver deres stil. Vi var bedst de første 25 minutter, og holdet satte et højt niveau både med og uden bold.

- Efter Silkeborg scorer til 2-1 svinger momentum lidt og de kommer mere på bolden i 2. halvleg. Selvom Silkeborg er gode til det de gør, sørgede vi for at deres chancer ikke blev for gode. 

 - Vi legede med forskellige positioner, og drengene var gode til at tage instruktionerne til sig. De var skarpe til at udføre, have længere fase på bolden og spille forbi Silkeborg - specielt i 1. halvleg. 

- Generelt en god kamp hvor der var flere målchancer til begge hold, som begge leverede en offensiv præstation. Blandt holdet var der en god vinder mentalitet og de viste det udtryk der som minimum forventes af en spiller i Randers FC. 

Kampfakta:

Spilletid: 2x 35 minutter 

Randers FC-målscore: 

1-0 Marvin Egho

2-0 Mustapha Ubandoma 

Pausestilling og slutresultat:

2-1

Randers FC stillede i dag op med en 4-4-2 formation.

Start 11’er:

Mathias Simonsen (U19), Laurits Raun, Benjamin Clemmesen (U19), Jeppe Kudsk, William Kaastrup, Tobias Klysner, Mikkel M. Pedersen, Mads Albæk, Edgar Babayan, Mustapha Ubandoma, Marvin Egho. 

Bænken:

Alhaji Kamara, Gustav Søby (U19), Villads Molbo (U19), Nikolaj Krogh (U19), Christian Bjerrum (U19)