Olsen før FC Nordsjælland-kamp: Vi skal stå godt defensivt

Laura Bannerholt — 11.08.2023 15:58

Vi har forud for søndagens kamp mod FC Nordsjælland taget en snak med vores nye højre back, Oliver Olsen, omkring hans første tid i klubben, officiel debut i Randers FC-trøjen og forventninger til sæsonens anden hjemmekamp på søndag.

Hvordan har din første tid været her i Randers FC?

- Det har været godt at komme et nyt sted hen. Her er mange nye mennesker, man skal lære at kende, men de har taget rigtig godt imod mig, og det har været dejligt let at falde til. 

Hvordan var det at få debut for Randers FC i Parken?

- Det var fedt! Det er noget, jeg har set frem til lige siden, jeg hørte om interessen fra Randers FC. At vi tabte kampen var selvfølgelig ikke det, jeg havde håbet på, men det var en stor oplevelse.

Hvordan ser du frem til søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland?

- Det bliver spændende. Jeg håber, at der kommer en masse mennesker på stadion, der kan hjælpe os frem, og så kan vi forhåbentlig tage tre point – det ville lune.

FC Nordsjælland er jo tophold i 3F Superligaen. Hvordan vurderer du vores chancer mod dem?

- De har jo rigtig mange kampe lige nu med deres deltagelse i Europa. Så jeg tror, vi har en god mulighed. Vi har en masse gode spillere, der kan true dem, og forhåbentlig kan vi stå godt defensivt, så de ikke får så mange store chancer. Så jeg vurderer, vi har en god mulighed for at vinde.

Hvor vigtigt bliver det med opbakning på lægterne til den kamp?

- Det er klart, at det vil få os længere frem på banen og kan hjælpe os i både modgang og medgang. Så jeg håber, at der vil komme en masse folk og se vores kamp.

Vil du se Oliver Olsen og resten af Randers FC-holdet i aktion? Så kom på Cepheus Park Randers søndag d. 13/08 kl. 14.00, når vi møder tigrene fra FC Nordsjælland i sæsonens anden hjemmebanekamp.

Køb din billet her.

Vi håber at se en masse Randers FC-fans på lægterne på Cepheus Park Randers og ellers kan kampen ses på TV3 Sport, streames på Viaplay og følges på Amtsavisen.dk eller hos Radio Alfa.