U19-ligaholdet henter alsidig midtbanespiller i OB

Frederikke Hansen — 07.07.2023 15:59

17-årige Max Albæk Andersen har underskrevet en 3-årig kontrakt med Randers FC. Max kommer til at indgå i truppen på U19-ligaholdet

Fyn møder Jylland når den unge midtbanespiller, Max Albæk Andersen, pakker taskerne og bosætter sig i Randers. Her kan han, i de næste 3 år, se frem til at skulle løbe på randrusiansk jord, når han indtager banerne hos Randers FC.

Drømmene for karrieren er heller ikke til at tage fejl af hos det unge talent, der helt klart håber, at Cepheus Park Randers i fremtiden bliver den nye hjemmebane.

- Randers FC er kommet med en plan for mig, som lyder spændende. De har nogle fede muligheder for udvikling heroppe, og det er noget, jeg ser frem til at blive en del af. Min plan er helt sikket at kunne komme op på førsteholdet og spille på stadion her, siger Max Albæk.

Størstedelen af sine kampe har Max spillet for den fynske storklub OB, som han har været en del af de seneste fem år. Den talentfulde ungdomsspiller har dog også vist sit værd på det danske ungdomslandshold, hvor han som U16-landsholdsspiller har bidraget med både sit teknisk dygtige og sikre boldspil på midten af banen.

- Max kommer fra Fyn og har spillet i OB i mange år. Han har spillet på et rigtig godt OB-hold. Max er en central midtbanespiller, der kan spille flere positioner. Han er meget boldsikker. God og stabil og en både taktisk og teknisk dygtig spiller, siger talentchef Peter Elstrup

- Vi har for nyligt set ham spille 8’er positionen i den mere offensive del, men han kan også på sigt komme ned og spille 6’er positionen, som en mere kontrollerende midtbane, og han kan som også spille, det vi kalder en smal kant. Han er en alsidig spiller, hvor vi skal finde den bedste plads til ham i løbet af de næste 2-3 år. Max er en meget spændende spiller, fortsætter Elstrup.

Max Albæk skal færdiggøre sin gymnasiale uddannelse på Tradium i Randers, hvor han starter på 2. årgang HHX. Han starter sin træning mandag d. 17. juli, hvor han kan se frem til sit første møde med de grønne baner i Randers FC.