Randers FC sikrede et point i de døende minutter af sæsonpremieren

Kristian Fredslund — 23.07.2023 17:37

Hugo Andersson fik banket bolden i kassen i kampens døende minut til slutresultatet 2-2 i sæsonpremieren i Odense.

Det lignede længe en OB-sejr i sæsonpremieren søndag eftermiddag i Odense, men til allersidst fik Hugo Andersson fortjent udlignet til slutresultatet 2-2.

Det var to vidt forskellige halvlege i Odense, og selvom Randers FC kom foran efter 10 minutters spil ved Stephen Odey, så var det hjemmeholdet OB, der sad på tingene og også fortjent kom foran 2-1.

Efter pausen kom Randers FC ud som forvandlet. Der var blevet rettet op på tingene, og man holdt bedre fat i bolden og fik trykket OB tilbage på banen.

Det blev også til en udligning ved Stephen Odey med ti minutter tilbage, men VAR underkendte målet med en millimeter-offsidekendelse.

Det tog dog ikke modet fra Randers FC-drengene, der lagde et gevaldigt pres på OB. Det gav pote i kampens døende minut, hvor et hjørnespark endte hos Patrik Carlgren, der var gået med i feltet. Randers FC-målmanden fik trykket af, men afslutningen blev blokeret på stregen. Heldigvis var Hugo Andersson hurtigt over returen og fik udlignet til 2-2.

Startopstilling med ændringer undervejs.
Patrik Carlgren - Björn Kopplin, Wessel Dammers, Hugo Andersson, William Kaastrup (75. Tobias Klysner) - Simen Bolkan Nordli (64. Edgar Babayan), Mads Enggård, Mikkel M. Pedersen (89. Jeppe Kudsk), Filip Bundgaard - Stephen Odey, Marvin Egho (64. Mustapha Isah Ubandoma)

Gult kort: Wessel Dammers og Patrik Carlgren – Alasana Manneh, OB

Kampens tilskuertal: 7755
Kampens Randers FC-spiller (valgt af fansene via Randers FC-app’en): Stephen Odey