Tillykke til Randers FC-studenterne 2023

Martin Albrechtsen — 22.06.2023 13:00

Ni af Randers FC's talenter har færdiggjort deres uddannelse på de randrusianske uddannelsesinstitutioner

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan fejre ni studenter fra U19-ligaholdet, der alle netop har fået hue på.

Syv af dem bærer huen med den blå farve fra Tradium, som Randers FC samarbejder med. Det drejer sig om Victor Msabaha, Malik Larsen, Andreas Villesen Skov, Dion Geci Veliqi, Omer Kaqiu, Villads Christian Molbo Westh og Mads Lyderik Christiansen.

- Først og fremmest er jeg glad på drengenes vegne, at de er kommet igennem det her dual career-forløb. Jeg synes jo bare, det er fedt at se, at de både kan lykkes med deres fodbold og skolegang. Når der så er så mange studenter, som der er i år, så synes jeg, at det er endnu mere fantastisk at se, hvordan vores samarbejde med Randers FC fungerer. I forhold til historikken bekræfter det os i, at vi ser flere og flere, der kommer igennem. Så vi må gøre et eller andet rigtigt, fortæller Mathias Bak Andersen, elitesportskoordinator ved Tradium.

De resterende to studenter, der bærer huen med den røde farve, har færdiggjort deres uddannelse hos en anden samarbejdspartner, Randers Statsskole. Det er Gustav Johan Holm og Jeppe Ørris Rahlff Nielsen.

- De er et fantastisk eksempel på, at hvis man koncentrerer sig og bruger sin tid rigtigt, så kan man både få en ungdomsuddannelse og dyrke idræt på et højt niveau. Det er virkelig skønt at se, siger Mogens Pold, rektor på Randers Statsskole, og fortsætter;

- Der er ingen tvivl om, at der også er stor respekt om de unge mennesker, som kan klare at balancere mellem de to verdener og stadigvæk være tilstede og have et socialt liv, selvom de er presset på begge fronter. Det tilfører absolut noget positivt til hele det ungdomsuddannelsesmiljø, som vi har, at der er nogen, som er ambitiøse. Og som signalerer, at vi skal også have et liv ved siden af det at gå i skole, eller at man ved siden af sin professionelle karriere også vil noget uddannelsesmæssigt og måske sikre sin karriere på den lange bane, fortæller Mogens Pold.

Kæmpestort tillykke til årets Randers FC-studenter! 

Foto - Fra venstre mod højre: Mathias Bak Andersen (Elitesportskoordinator, Tradium), Victor Msabaha, Malik Larsen, Andreas Villesen Skov, Dion Geci Veliqi, Omer Kaqiu, Villads Christian Molbo Westh, Mads Lyderik Christiansen, Gustav Johan Holm, Jeppe Ørris Rahlff Nielsen, Mogens Pold (Rektor, Randers Statsskole), Hans Paarup (Cheftræner, U19-liga).