Foto: Kristian Fredslund, Randers FC

Randers FC henter Wessel Dammers

Kristian Fredslund — 25.06.2023 13:58

Den 28-årige hollandske forsvarsspiller Wessel Dammers er ny mand i Randers FC, som han skrevet en 3-årig kontrakt med.

Med mere end 100 kampe i den hollandske Æresdivision kommer 28-årige Wessel Dammers med en god portion rutine til Randers FC, som han netop har underskrevet en aftale på tre år med.

Den centrale forsvarsspiller var som ung en del af storklubben Feyenoords akademi og har senere spillet en masse kampe i Hollands bedste fodboldrække. De seneste par sæsoner har han spillet for Willem II i Hollands næstbedste række, hvor Randers FC har fulgt ham igennem længere tid og nu har købt ham.

- Vi har tidligere været ude efter Wessel og er glade for, at det nu er lykkedes at få ham til Randers. Han er en dygtig forsvarsspiller, som er aggressiv og duelstærk. Han er en ledertype, som har spillet stort set samtlige kampe i sidste sæson, så det er en bundsolid gut og en spiller i form, vi har hentet ind. Det er vigtigt, at en så central plads på holdet er dækket ind nu, og vi er glade for at Wessel kan starte op med sin nye holdkammerater i morgen, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Wessel Dammers fik sin seniordebut for Feyenoord som 19-årig i 2014 og har siden da kun spillet i hjemlandet. Derfor blev han nysgerrig på henvendelsen fra Randers FC.

- Efter mange år i Holland følte jeg, at det var på tide at prøve mig af i udlandet. Randers FC har fulgt mig igennem længere tid, og jeg har igennem hele forløbet haft et meget positivt indtryk af klubben. Jeg besøgte klubben for en måned siden, hvor jeg kunne se faciliteterne, møde trænerne og mærke atmosfæren. Efter det var jeg ikke i tvivl om, at Randers FC var det rigtige næste skridt for mig. Det føles som en familieklub, hvor der er et unikt sammenhold, og det passer mig rigtigt godt som person, siger Wessel Dammers og fortæller om sig selv:

- Jeg er en spiller, der godt kan lide at forsvare og at gå ind i dueller både defensivt og offensivt. Derudover vil jeg også gerne bidrage i opspillet. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og ikke mindst klubbens fans.

Wessel Dammers får trøjenummer 4 og er med i sommeropstartens første træning mandag den 26. juni.

Fakta om Wessel Dammers:

Født den 1. marts 1995 (28 år) Midterforsvarer Tidligere klubber: Feyenoord, Cambuur, Fortuna Sittard, Groningen og Willem II. 11 U-landskampe for Holland På sæsonens hold i Eerste Divisie i sæsonen 2022/23 I alt står han noteret for 106 kampe i Æresdivisionen og 71 kampe i den næstbedste hollandske række.