Jan Christensen, Getty Images

Minutternes mand: Lasse Berg Johnsen er blot én af to markspillere med fuld spilletid

05.06.2023 08:43

Randers FC’s midtbanegeneral Lasse Berg Johnsen har spillet samtlige 2880 minutter i den netop afsluttede 3F Superliga-sæson som én af blot to markspillere.

Han har været en profil i flere sæsoner og har igen i denne sæson været en ekstrem vigtig del af Randers FC-holdet, der for tredje år i træk kvalificerede sig til Mesterskabsspillet.

Lasse Berg Johnsen har manifesteret sig som en profil i ikke bare Randers FC, men i hele 3F Superligaen, og han er tilmed en af blot to markspillere, som har spillet samtlige 2880 minutter i sæsonen. Den anden er Yann Bisseck fra AGF.

- Det har ikke bare været mange minutter, Lasse har spillet, men også minutter på et meget højt niveau. Han er en betydelig del af det, vi har præsteret og har en stor aktie i, at vi endnu engang kvalificerede os til Mesterskabsspillet. Hans spillemæssige kvaliteter ligger på et meget højt niveau, og så er han i endnu højere grad trådt i karakter som en af lederne på holdet. Han har præsteret virkelig godt i en meget lang periode nu, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Lasse Berg Johnsen kom til Randers FC fra Raufoss i den næstbedste norske række i vinteren 2021 og blev hurtigt en central spiller og var med til at vinde pokalfinalen i 2021.

Han har været en stabil spiller, som ikke har misset mange kampe. I forrige sæson missede han kun én kamp (på grund af karantæne) og spillede i alt 2710 minutter, hvilket var 11. flest i 3F Superligaen (inklusive målmænd).

Lasse Berg Johnsen er personligt sponsoreret af Bilbutikken Randers.