4-1 nederlag til FC St. Pauli i første testkamp

Martin Albrechtsen — 04.07.2023 14:24

Randers FC testede formen af denne tirsdag eftermiddag, hvor kronjyderne kom til kort mod 2. Bundesligaklubben FC St. Pauli

Randers FC spillede denne tirsdag eftermiddag første træningskamp i den nye sæson, hvor det blev til hele 120 minutters fodbold i benene for Rasmus Bertelsens tropper, da de mødte FC St. Pauli på Uwe Seeler Fussball Park i Malente.

Kampen blev spillet over 4 halvlege á 30 minutter, hvoraf Randers FC skiftede samtlige 11 spillere efter 2. halvleg. Så reelt var det faktisk to kampe i én kamp.

Det hele sluttede med et samlet nederlag på 4-1 til tyskerne. Den første kamp sluttede 2-1. Her scorede Mustapha Ubandoma vores enlige mål på et flot langskud, mens den sidste kamp endte med et 2-0 nederlag til et velspillende og dygtigt 2. Bundesligamandskab, som har været igang med forberedelserne i et stykke tid.

Startopstilling til kamp 1:
Patrik Carlgren - Tobias Klysner, Wessel Dammers, Hugo Andersson, William Kaastrup - Mustapha Ubandoma, Lasse Berg Johnsen, Laurits Raun Pedersen, Simen Bolkan Nordli - Marvin Egho, Stephen Odey.

Startopstilling til kamp 2:
Alexander Nybo - Nikolaj Krogh, Jeppe Kudsk, Sabil Osman Hansen, Björn Kopplin - Villads Westh, Mads Enggård, Mikkel M. Pedersen, Edgar Babayan, Filip Bundgaard, Alhaji Kamara.

Oskar Snorre blev skiftet ind i den sidste halvleg af kamp to i stedet for Alexander Nybo. Derudover fik Frederik Warrer og Gustav Holm også spilletid.

Næste testkamp er på lørdag hjemme mod Lyngby Boldklub kl. 13.00.