Jan Christensen, Getty Images

Verdo og Randers FC fortsætter 20-årigt samarbejde

15.05.2023 12:29

Mandagens Superligakamp mellem Randers FC og Viborg FF markerer ikke kun Randers FCs 20-års jubilæum som fodboldklub. Lige så markant er det sponsorsamarbejde, der har været mellem Randers FC og energikoncernen Verdo i de samme to årtier, der er gået siden Randers FC’s officielle stiftelse i 2003. Et tæt og ubrydeligt samarbejde, der i dag forlænges med yderligere tre år.

Den nuværende hovedsponsoraftale blev senest forlænget med tre år tilbage i 2020, og fra i dag står der 30. juni 2026 som foreløbig udløbsdato på et nyt kapitel i det mangeårige samarbejde mellem Randers FC og Verdo:

- Randers FC har igennem 20 år vist, hvad man kan, når man står sammen og hjælper hinanden med at opnå fælles mål. Klubben er et billede på et stærkt fællesskab, og det fællesskab er jeg rigtig glad for, at Verdo bliver ved med at være en del af, siger administrerende direktør i Verdo, Jakob Flyvbjerg Christensen.

Randers FC er naturligvis på linje med Verdo:

- Med fare for at gentage mig selv ved hver eneste forlængelse, kan jeg ikke udtrykke nok taknemmelighed for, at Verdo igen-igen viser os tillid ved at forlænge aftalen som den ene af klubbens to hovedsponsorer. Ved den seneste forlængelse i 2020 udbyggede vi indholdet i samarbejdet, og hvad vi lovede hinanden dengang, har begge parter holdt til punkt og prikke. Og når man holder, hvad man lover hinanden, kan en stærk relation jo kun fortsætte. Og at aftalen så endnu en gang er flerårig, understreger jo blot, at vi vil hinanden, lyder det fra Henrik Jørgensen, administrerende direktør i Randers FC.

Verdo har været sponsor i Randers uafbrudt siden 2003, og i den nye hovedsponsoraftale indgår også en forlængelse af trøjesponsoratet, hvor Verdos letgenkendelige logo vil pryde trøjernes brystparti. Hovedtribunen på Cepheus Park Randers vil også de kommende tre år hedde, hvad den har heddet i snart en ’menneskealder’; Verdo Tribunen.