Stensikker sejr over AGF i Future Cup

Ib Rasmussen — 08.05.2023 15:56

Et ungt Randers FC Future Cup-hold krydret med fem erfarne 3F Superliga-spillere efterlod ingen tvivl om udfaldet, da de lyseblå gæstede Fredensvang og vandt med intet mindre end 4-1 over AGF efter en helstøbt indsats, der bød både på gode individuelle præstationer og ikke mindst en gedigen holdindsats.

- Vi havde en del unge med, der ikke havde prøvet Future Cup før, men de gjorde det fantastisk. Det var en fornøjelse at stå på sidelinjen med rimelig ro på pulsen. Vi vidste på forhånd, at der ville ske fejl i løbet af kampen, men spillerne viste den rette indstilling, så fejlene ikke fik nogen betydning. Og de fem rutinerede spillere var rigtig gode til at hjælpe de unge U17- og U19-spillere, lød det fra Ralf Pedersen efter kampen.

Det var da også de rutinerede spillere, der sørgede for målene. I første halvleg bragte Edgar Babayan Randers FC foran på et fremragende frispark, hvor kantspilleren blæste bolden ind med god hjælp af medvinden. AGF fik udlignet inden pausen på et straffespark, men Randers FC slog hurtigt contra, da Alhaji Kamara sikkert omsatte et indlæg til 2-1.

Efter pausen scorede Jacob Ankersen til 3-1 på en hurtig omstilling, inden Alhaji Kamara med sin anden scoring lukkede kampen til 4-1 efter et succesfuldt genpres.

- Vi fik scoret på frispark, efter et indlæg, på en hurtig omstilling og efter et genpres, så vi fik vist alle facetter i dag. Alexander Nybo stod en flot kamp, og Mikkel ”MP” bandt spillet sammen. Selv da vi tog tre af de fem Superliga-spillere ud i anden halvleg, var der ingen problemer for de unge at køre sejren hjem, supplerede Ralf Pedersen.