Randers FC inviterede til stor fest – men glemte selv at møde op

Kristian Fredslund — 15.05.2023 20:33

Der var lagt op til en festaften på Cepheus Park Randers, hvor der uden for banen var arbejdet hårdt for at få skabt en flot kulisse. Inde på banen blev det dog ikke forløst, og Randers FC tabte 2-0 til Viborg FF.

Den største og vel nok flotteste tifo i Randers FC’s historie, Christian Degn som DJ Degnamite og en masse jubilæums-’gimmicks’ før kampen og i pausen. Der var brugt mange timer i kulissen for at skabe de helt rigtige rammer til at markere Randers FC’s 20 års-jubilæum.

Men de fantastiske rammer udenom kampen blev ikke omsat til en god præstation på banen, for Randers FC var lidt for gæstfrie til jubilæumsfesten.

Viborg var klart farligst i første halvleg og burde have bragt sig foran. Randers FC’s bedste forsøg var et frispark langt udefra, hvor Edgar Babayans forsøg gik snert forbi den ene opstander.

Randers FC var på hælene i første halvleg, som Viborg FF dominerede fra første fløjt, og der skulle blot gå fire minutter af anden halvleg, før Viborg FF kom foran. Ibrahim Said fik en skudmulighed uden for feltet og sendte bolden fladt forbi Patrik Carlgren og i mål til 1-0 til udeholdet.

Blot fem minutter senere fordoblede Said og Viborg FF gæsternes føring, Elias Achouri lidt heldigt slap igennem forsvaret og kom til baglinjen. Inde foran mål fandt han en helt udækket Ibrahim Said, der nemt kunne skubbe bolden i mål.

Randers FC fik en gylden mulighed efter 75 minutters spil, da Marvin Egho fik tilkæmpet sig et straffespark. Det blev dog først vinket for offside, men senere blev det korrigeret af VAR til et straffespark. Egho steppede selv op, men hamrede bolden på stolpen.

Det blev dog ikke til mere, og jubilæumsfesten fes desværre ud. Nu venter der en udekamp i Farum mod FC Nordsjælland på mandag, og så gælder det hjemmekampen tirsdag den 30. maj kl. 19.00 mod lokalrivalerne fra AGF.

Kampfakta:
49’ – 0-1 Ibrahim Said
54’ – 0-2 Ibrahim Said

Startopstilling med ændringer undervejs:
Patrik Carlgren – Mikkel Kallesøe, Jeppe Kudsk, Carl Johansson, Björn Kopplin – Edgar Babayan (60. Tobias Klysner), Lasse Berg Johnsen, Mads Enggård (82. Mikkel M. Pedersen), Simen Bolkan Nordli (60. Tosin Kehinde) – Filip Bundgaard (82. Alhaji Kamara), Stephen Odey (60. Marvin Egho)

Kampens tilskuertal: 8738
Kampens Randers FC-spiller: Patrik Carlgren (valgt af fansene via Randers FC-app’en)
Kampsponsorer: Sparekassen Kronjylland og Verdo
Gult kort: Mikkel Kallesøe og Carl Johansson