Hvad har vi i ærmet til jubilæumskampen?

11.05.2023 08:45

Der er dømt fest fra kl. 17.00 i fanzonen og kl. 19.00 fløjtes kampen i gang. Bliv klogere på programmet her.

Allerede klokken 17.00 åbner Fanzonen, hvor du kan få den første pølse eller fadøl for kun 20 kr. stykket. Og alt det andet, du normalt får til en fodboldkamp, koster også kun 20 kr. 

For de aktivitetsglade vil der være ansigtsmaling, hoppeborg og panna-fodbold og for de fodboldglade vil der være interviews med nuværende spillere og tidligere Randers FC-koryfæer.

Der vil være oppyntede pavilloner, pallemøbler til afslapning, konkurrence fra de to hovedsponsorer Verdo og Sparekassen Kronjylland, og der vil være lykkehjul og salg af jubilæumshalstørklæder til 20 kroner (så længe lager haves). Og så der vil være musik til at pakke det hele ind i, inden aktiviteterne i Fanzonen slutter cirka kl. 18.15.

Inden da, kl. 18.00, åbnes portene til Cepheus Park Randers, og også her vil der være et overflødighedshorn af festlige indslag og aktiviteter. Randers FC Shoppen vil være åben med 20% i rabat på merchandise (fraregnet spillertøj).

Den fra TV så kendte Randers-dreng Christian Degn spiller op fra en dj-pult under sit DJ Degnamite alias, og en t-shirt kanon skyder specieltfremstillede t-shirts med jubilæumsgrafik på brystet ud til publikum.

Og i pausen vil musikalske venner af huset tage dig igennem Randers FC's lydtæppe igennem 20 år. Det bliver fantastisk!

Har du ikke købt billet til kampen, så kan du stadig nå det på https://billet.randersfc.dk