Lars Rønbøg, Getty Images

Graverende fejl i første halvleg kostede point mod Brøndby

Kristian Fredslund — 07.05.2023 17:01

Tre store fejl i Randers FC-defensiven lukkede kampen allerede i første halvleg, og selvom Stephen Odey fik reduceret, så blev det ikke til point i hjemmekampen mod Brøndby.

7206 tilskuere havde fundet vej til et solbeskinnet Cepheus Park Randers søndag eftermiddag, da Brøndby IF var på besøg. Der var spirende optimisme at spore hos hjemmepublikummet, som nok huskede den omvendte 4-0-kamp for et par uger siden i Brøndby.

Det startede da også fint og efter 10 minutter var Randers FC tæt på at bringe sig foran 1-0, da Tosin Kehinde fandt pandebrasken på Stepheden Odey. Desværre gik Mads Hermansen reddet afslutningen til hjørnespark.

Brøndby spillede meget mere direkte end i det omvendte opgør, og satte for det meste de to hurtige offensivspillere Håkon Evjen og Mathias Kvistgaarden i scene med løb om bag Randers FC-forsvaret. Uopmærksomt Randers FC-forsvarsspil kastede to scoringer af sig i første halvleg, og den tredje Brøndby-scoring var på en returbold på et drilsk frispark fra Daniel Wass, som Patrik Carlgren ikke kunne holde. To mål af Kvistgaarden og et enkelt af Evjen kunne Brøndby gå til pause med.

Efter blot fem minutter fik Stephen Odey reduceret, men trods et massivt spilovertag og flere gode muligheder, så lykkedes det ikke at få scoret yderligere.

Næste opgave er hjemmekampen mod Viborg FF mandag den 15. maj kl. 19.00. Kampen er udnævnt til 20 års-jubilæumskamp, og i den anledning er billetprisen sat til blot 20 kroner ligesom alle varer i Randers FC-boderne kommer til at koste 20 kroner. Der er planlagt en masse festlige ting udenom kampen, så vi håber på at se en masse til fejringen af vores første 20 år!