Jan Christensen, Getty Images

Ankersen: Har haft en fantastisk tid i Randers

24.05.2023 10:55

Efter to sæsoner i Randers FC-trøjen forlader Jakob Ankersen klubben efter sæsonen. Han ser tilbage på en fantastisk tid med store oplevelser og personlig succes.

Tilbage i august 2021 fik Randers FC tilgang af den rutinerede kantspiller Jakob Ankersen, der var sluppet fri af kaosramte Esbjerg og dermed kunne skifte til det kronjyske. Han kom til klubben, der havde haft en flot sæson med en Top 6-placering og pokaltitel. Han var dermed med på det europæiske eventyr og har i de seneste to sæsoner også været med at spille Randers FC i Mesterskabsspillet.

Nu er hans tid i Randers FC dog ved at nå sin ende, da han stopper i klubben efter sidste kamp i Parken mod F.C. København. Han ser tilbage på to år med en masser gode oplevelser og bekendtskaber.

- Der har været sagt og skrevet meget på det seneste, men når alt kommer til alt, så har jeg haft en fantastisk tid i Randers FC, og jeg kigger tilbage på en masse gode oplevelser og en dagligdag fyldt med gode mennesker i omklædningsrummet og klubben generelt. Jeg har fået vist, at jeg stadig har en masse at byde på, og jeg synes, at jeg har givet en masse tilbage i klubben. Der er nok ingen, der er i tvivl om, at jeg gerne vil have bidraget endnu mere på det seneste, men det er jo som det nu engang er. Nu handler det om at give det sidste til holdet og få en ordentlig afsked, inden jeg skal videre i karrieren, siger Jakob Ankersen.

Ankersen er noteret for 70 kampe og 6 mål i Randers FC-trøjen. De tre af målene er kommet i indeværende forårssæson, hvor han som indskifter har haft succes med at komme ind med sin energiske spillestil og være kampafgørende. Han har i hele perioden fået sat sit aftryk i klubben med sine præstationer på banen og tilstedeværelse i omklædningsrummet.

- Jakob har været et fedt bekendtskab og har med sin erfaring og sit humør været god at have i truppen. Han er en type, der altid giver alt, hvad han har på banen, og man har altid vidst, hvad man har fået, når han har spillet. Vi har kigget andre veje i forhold til fremtiden, og derfor skilles vores veje nu, men vi vil ønsker Jakob alt muligt held og lykke fremover, siger sportsdirektør Søren Pedersen.