Lars Rønbøg, Getty Images

Aleksandar Stankovic stopper i Randers FC

24.05.2023 10:56

Den 27-årige målmand Aleksandar Stankovic stopper i Randers FC efter sæsonen.

I august sidste år blev Aleksandar Stankovic hentet ind til at fuldende Randers FC-målmandstrio, da han skrev under på en halvårig aftale. En aftale, der sidenhen blev forlænget for resten af sæsonen. Den 27-årige målmand stopper dog i Randers FC, når den aftale udløber.

- Vi har været virkelig glade for at have Aleksandar i truppen, og han har været en god spiller at have på såvel træningsbanen som i omklædningsrummet. Han har kendt sin plads i rangordenen, men har knoklet på og altid gjort sit bedste. Vi ønsker ham al muligt held og lykke fremover, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Aleksandar Stankovic er noteret for en enkelt kamp i Randers FC-trøjen, som blev en tumultarisk en af slagsen, da han afløste en hovedskadet Patrik Carlgren i november måneds nederlag i Horsens. Siden er det dog ikke blevet til flere minutter, da målmandskollegaen Alexander Nybo stod de resterende kampe i efterårssæsonen.

- Jeg har hele tiden været bevidst om min plads i truppen, men har knoklet på hver dag for at dygtiggøre mig og vise mig frem. Jeg har haft en rigtig god tid i Randers FC, som er en fantastisk klub og har et rigtigt godt omklædningsrum, som jeg har nydt at være en del af. Nu skal jeg videre, men jeg vil gerne sige tak til alle i klubben for en god sæson, siger Aleksandar Stankovic.