Lars Rønbøg, Getty Images

Adam Andersson fortsætter ikke i Randers FC

24.05.2023 10:56

For knap et år siden blev svenske Adam Andersson præsenteret i Randers FC-trøjen. Han blev hentet ind på en et-årig lejeaftale fra norske Rosenborg, som han også vender tilbage til, når sæsonen er slut.

Han startede som lyn og torden i Randers FC-trøjen, men har i forårssæsonen ikke spillet helt så mange minutter som tidligere på sæsonen. Derfor vender Adam Andersson efter sæsonen tilbage til norske Rosenborg, hvor Randers FC hentede forsvarsspilleren på en lejeaftale sidste sommer.

- Det har overordnet set været en rigtig god tid i Randers, hvor jeg især i efteråret fik masser af spilletid og også leverede en masse gode præstationer. Jeg vil dog gerne spille højre back og dygtiggøre mig på den position, og det harmonerer ikke helt med det, der er muligt i Randers FC. Så det giver ikke mening for hverken klubben eller mig at fortsætte samarbejdet. Jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben for at have taget godt imod mig, og jeg ønsker klubben alt det bedste fremover, siger Adam Andersson.

Han fik en drømmedebut, da han i sin første officielle kamp scorede et klassemål til slutresultatet 1-1 på udebane mod FC Midtjylland, der havde hans tvillingebror Joel i startopstillingen. Men det bliver måske hans eneste Superliga-mål i Randers FC-trøjen.

- Adam har været et rigtigt godt bekendtskab og en god spiller at have i truppen. Han har gjort det godt, og hans alsidighed har været fantastisk at have i truppen. Vi har dog i fællesskab vurderet, at det ikke skal blive til en permanent aftale i denne omgang, og vi ønsker derfor Adam al muligt held og lykke fremover, siger sportsdirektør Søren Pedersen.