Skal Kris være årets fan i 3F Superligaen?

05.04.2023 12:47

Som noget nyt er der introduceret en officiel Superliga-kåring, der skal finde årets fan. I Randers FC har vi valgt at nominere Kris Skovrider.

Det har vi fordi, at Kris er en helt igennem ægte og passioneret Randers FC-fan, der gør en kæmpe indsats for at skabe god stemning og gode oplevelser for medfans i en fed kulisse til Randers FC's kampe.

27-årige Kris, der kommer fra landsbyen Torup mellem Langå og Ulstrup, har været superfan af Randers FC, siden han var 10 år gammel. Og han bruger uanede mængder af timer, kræfter og penge på sin passion. Kris bidrager med en masse ting i fanmiljøet i forhold til planlægningen og aktiviteter med tifo, bannere og flag, som skal gøres klar til Randers FC's kampe.

- Det giver mig en kæmpe lykkefølelse i kroppen, når jeg kan se, at det hele bare spiller, idét spillerne løber ind på banen, og vi har skabt en fed kulisse med tifo, flag og bannere.Jeg går 100 procent ind i det og giver alt, hvad jeg har. Og så er det bare fantastisk at opleve det, jeg får tilbage i form af anerkendelse fra klubbens side, spillerne og fra andre fans samt de nye venskaber, som jeg får. Det er derfor, at jeg gerne vil bruge så meget tid, kræfter og penge på det. Det er det hele værd, siger Kris.

Kris besluttede sig for at blive fan af Randers FC i folkeskoletiden på trods af, at flere var fan af hhv. Brøndby IF og FC København. Han syntes nemlig, at det gav mening at støtte lokalt. At Kris Skovrider er en dedikeret og passioneret fan, er der ingen tvivl om. Man behøver blot at kaste et blik i hans hjem, som er pakket med Randers FC-merchandise og lyseblå farver. Han har sågar lavet sit eget loungemøbel med sæder fra Cepheus Park Randers på græs, som han har stående i sin stue.

Men det er især Kris' indsats på tribunen, som vi finder beundringsværdig i Randers FC. Udover at skabe en fed kulisse til kampene, går han nemlig også meget op i, at der skal være plads til alle typer af fans, og at de skal have en god oplevelse på stadion. 

- Der skal være plads til alle, uanset hvor de kommer fra. Fordi vi er alle fans af den samme klub. Det er vigtigt, at alle bliver mødt i øjenhøjde. De skal føle sig hjemme og godt tilpas med en øl eller en stadionplatte i hånden. Vi skal hygge os sammen, uanset om det er på hjemmebane eller på udebanetur, fortæller Kris.

Kris Skovriders største Randers FC-minde er udebaneturen til og kampen i Leicester, hvor Randers FC som bekendt mødte Leicester City i 1/16-finalen i UEFA Europa Conference League.

- Det var helt fantastisk at vinde pokalfinalen i Århus, fordi vi har vores ærkerivaler i den by. Men det største Randers FC-minde for mig er turen til Leicester. At se så mange Randers FC-fans samlet i Leicester og gå fan march til King Power Stadium, det er noget, som jeg aldrig glemmer. De engelske heste, der gik foran os hele vejen på fan marchen, mens vi sang. Det kunne ikke være skrevet bedre.

Årets fan i 3F Superligaen bliver fundet via en afstemning på Superliga.dk, og vinderen findes i forbindelse med sidste spillerunde i juni måned. Vi håber selvfølgelig, at det bliver Kris!