Pointstimen blev stoppet i Viborg

Kristian Fredslund Andersen — 30.04.2023 12:08

Randers FC måtte for første gang i Mesterskabsspillet gå fra banen uden point, da det søndag eftermiddag blev til et 3-1-nederlag i Viborg.

Randers FC kom godt fra land og efter tre minutters spil forsøgte Filip Bundgaard sig fra en god position med et skudforsøg. Det blev dog blokeret til hjørnespark. Et hjørnespark som Adam Andersson lagde højt ind i feltet, og Carl Johansson steg op og headede bolden til venstre, hvor den snittede det yderste af den ene stolpe.
Ibrahim Said bragte Viborg FF foran efter et kvarters spil, da han driblede igennem Randers-forsvaret, gik lidt i stå, men så spillede bande med Elias Achouri og derefter tørt sparkede bolden i kassen forbi Patrik Carlgren.Viborg FF sad i store dele af første halvleg på spillet og lagde pres på Randers FC via indlæg og dødbolde. De kom til en del chancer, men heldigvis var Patrik Carlgren på plads i flere tilfælde og stillingen 1-0 holdt til pausen.Drengene i lyseblåt kom fint ud fra pausen, men efter 52. minutters spil dømte dommer Jonas Hansen straffespark til Viborg FF. En kendelse som kampens tv-kommentatorer Daniel Ortved og Kenneth Emil Pedersen ikke havde meget til overs for. For at sige det mildt. VAR gik ikke ind og ændrede på noget. Straffesparket blev sat sikkert ind af hjemmeholdet Jakob Bonde.Randers FC svarede dog hurtigt igen, da Mads Enggård pandede et frisparksindlæg ind et par minutter senere. Hans første mål i Randers FC-trøjen.Det blev nærmest også hans sidste aktion i kampen, da cheftræner Rasmus Bertelsen valgte at skifte hele fire spillere efter en time for at få nye kræfter ind og jagte en udligning og måske endda mere.VAR kom dog i spil, da Tosin Kehinde blev nedlagt efter 69 minutters spil. Dommer Jonas Hansen dømte straffespark, men efter et langt VAR-tjek blev det lavet om til et frispark på kanten af feltet, da kontaktpunktet var Tosin Kehindes mave og den var ifølge stregerne uden for feltet. Hvor mange centimeter vides ikke. Viborgs Anton Gaaei, der begik forseelsen fik ej heller et kort for sin udåd.Frisparksforsøget fik Lucas Lund i Viborg-målet reddet og hjemmeholdet kunne ånde lettet op.De kunne desværre også juble igen efter 78 minutter, da bolden efter et hjørnespark til sidste endte hos Alassana Jatta, der kunne sparke bolden over stregen i det lille målfelt til 3-1.Randers FC’s status som ubesejrede i Mesterskabsspillet røg dermed, og nu gælder det om at komme tilbage på sporet om en uge, når Brøndby IF gæster Cepheus Park Randers. Det er søndag den 7. maj kl. 16.00.Billetter til den kamp kan købes på http://billet.randersfc.dkViborg FF - Randers FC 3-1 (1-0)’15: 1-0 Ibrahim Said’54: 2-0 Jakob Bonde (straffespark)’56: 2-1 Mads Enggård’78: 3-1 Alassana JattaStartopstilling med ændringer undervejs:Patrik Carlgren - Adam Andersson, Carl Johansson, Hugo Andersson, Björn Kopplin - Tobias Klysner (60. Jakob Ankersen, Lasse Berg Johnsen, Mads Enggård (60. Mikkel M. Pedersen), Simen Bolkan Nordli (60. Tosin Kehinde) - Filip Bundgaard (81. Alhaji Kamara), Stephen Odey (60. Marvin Egho)Gult kort: Jakob Bonde, Viborg FF og Patrik Carlgren og Alhaji Kamara, Randers FCKampens tilskuertal: 6542 (922 i udebaneafsnittet)Kampens Randers FC-spiller: Mads Enggård (valgt af fansene via Randers FC-app’en)