Mesterskabsspillet blev sikret i Aalborg!

19.03.2023 19:08

Med en 1-0-sejr gjorde Randers FC-drengene arbejdet færdigt og skal spille i Mesterskabsspillet efter landskampspausen.

Puha. Det blev spændende som forventet, men Randers FC fik gjort arbejdet færdigt selv ved at besejre AaB på udebane med 1-0.

Forud var gået en nervøs og bølgende kamp, hvor især første halvleg bar præg af kampens betydning. Og i pausen stod der 0-0, hvilket på daværende tidspunkt ikke var nok til en plads i Mesterskabsspillet, da FC Midtjylland førte i Silkeborg.

Anden halvleg var dog kun seks minutter gammel, da anfører Björn Kopplin bankede bolden i kassen med sit venstreben. Fem minutter senere var Tosin Kehinde tæt på at fordoble føringen, men AaB-keeper Theo Sander fik verfet bolden på overliggeren.

Der var flere store chancer i begge ender, hvor Marvin Egho og Patrik Carlgren i fællesskab fik afværget en kæmpestor dobbeltchance til AaB, som ikke fik scoret. Dermed afgjorde Randers FC-spillerne selv deres skæbne og kan nu gå på landskampspause med en god fornemmelse i maven og glæde sig til, at den hedder Mesterskabsspil på den anden side!

Vi forventer, at kampene bliver offentliggjort i løbet af tirsdag - men du kan allerede sikre dig adgang til vores hjemmekampe i Mesterskabsspillet ved at købe sæsonkort-abonnement på https://billet.randersfc.dk

Modstanderne hedder FC Nordsjælland, F.C. København, Viborg FF, AGF og Brøndby IF.

Kampfakta:
AaB vs Randers FC 0-1 (0-0)
51. minut: 0-1 Björn Kopplin

Startopstilling med ændringer undervejs:
Patrik Carlgren - Mikkel Kallesøe, Daniel Høegh, Hugo Andersson, Björn Kopplin - Simen Bolkan Nordli (75. Tobias Klysner), Lasse Berg Johnsen, Mads Enggård (71. Mikkel M. Pedersen), Jakob Ankersen (46. Tosin Kehinde) - Marvin Egho, Alhaji Kamara (77. Filip Bundgaard)

Gule kort: Malthe Højholt og Allan Sousa, AaB –Daniel Høegh og Tosin Kehinde, Randers FC

Tilskuertal: 8452

Kampens Randers FC-spiller: Björn Kopplin (valgt af fansene via Randers FC-app’en)