Højdepunkter: Viborg FF - Randers FC 2-2

Martin Albrechtsen — 06.03.2023 08:32

Se højdepunkterne fra det flotte comeback i Viborg

Søndag eftermiddag gæstede Randers FC domkirkebyen, hvor kronjyderne skulle forsøge at tage vigtige point til top-6 ræset fra topholdet Viborg FF.

Det blev en særdeles målrig kamp, hvor Thomas Thomasbergs tropper leverede et fantastisk comeback i 2. halvleg efter at have været bagude med 2-0 ved pause.

Kampen sluttede 2-2. Jakob Ankersen og Carl Johansson scorede vores mål. Patrik Carlgren leverede desuden flere gode redninger. Se højdepunkterne fra kampen i videoen længere nede i artiklen.

Vi ses til lokalbrag mod AGF mandag den 13. marts kl. 19.00 hjemme på Cepheus Park Randers.

Det kan blive en direkte duel om en plads i top-6 og Mesterskabsspillet, så kom på stadion og støt vores kronjyske hold frem mod sejr!