Filip Bundgaard blev dobbelt målscorer mod Luxembourg

Nicolaj Andersen — 29.03.2023 13:06

Det danske U19-landshold kunne fejre en 4-1-sejr over Luxembourg på blandt andet to scoringer af Randers FC's Filip Bundgaard.

Det danske U19-herrelandshold mødte tirsdag aften Luxembourg i en U19 EM-kvalifikationskamp. En god start bragte danskerne foran med 1-0 efter bare 14 minutters spil. Desværre fik Luxembourg udlignet til 1-1, og kampen så sværere ud end først antaget.

Randers FC's stærke centrale midtbanespiller Mads Enggård var med fra start, men måtte desværre lade sig udskifte i pausen. Ind kom en anden Randers FC-spillerne, nemlig offensivtalentet Filip Bundgaard. Dette viste sig at være en målgivende indskiftning, da Filip fik scoret to mål på to minutter.

Det danske U19-herrelandshold slog Luxembourg 4-1 og nappede endnu 3 point med i gruppen. Desværre er de to sejre og en uafgjort ikke nok til videre avancement fra gruppen, da Spanien med en 4-0-sejr over Ukraine samme aften tog førstepladsen med en bedre målscore.

Vil du gerne se meget mere til vores unge talenter og resten af Randers FC-holdet, så kan du købe din billet til næste hjemmekamp mod F. C. København den. 10. april kl. 16.00 her: https://billet.randersfc.dk

Filip Bundgaard er personligt sponsoreret af Uni-Technology.
Mads Enggård er personligt sponsoreret af Scanditek.