Jan Christensen, Getty Images

Tosin Kehinde stopper i Randers FC til sommer

Kristian Fredslund — 28.02.2023 10:55

Randers FC-kantspilleren Tosin Kehinde forlader til sommer Randers FC efter fire år i klubben.

Spekulationerne om Tosin Kehindes fremtid har været mange, men nu er der nyt. Det ligger nu fast, at han ikke fortsætter i Randers FC, når hans kontrakt udløber til sommer.

- Vi er glade for at have fået en afklaring angående Tosin, også selvom vi havde håbet på, at vi kunne blive enige om en ny aftale. Det har været et specielt forløb, for vi havde næsten solgt ham for et par uger siden, men så kom jordskælvet i Tyrkiet og satte en stopper for det. Nu ender han så med at smutte transferfrit til sommer i stedet, hvilket selvfølgelig er ærgerligt, men vi synes, at han i sin tid i klubben virkelig har fået sat et aftryk og har haft en stor andel i den succes, vi har haft, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Den manglende afklaring om fremtiden har gjort, at Tosin Kehinde ikke har været i kamptruppen til de to seneste kampe i 3F Superligaen. Der er dog mulighed for, at han er i truppen til kampen på søndag mod Viborg.

- Det er helt op til trænerteamet at beslutte, om de vil bruge hans kvaliteter i den kommende tid. Hvis de vurderer, at de har større chance for at vinde med Tosin på holdet, så synes jeg, at de skal bruge ham. Men det er helt op til dem at vurdere ud fra, hvordan han træner, og hvordan han har det, siger Søren Pedersen.

Tosin Kehinde har spillet 115 kampe og scoret 10 mål for Randers FC, siden han kom til klubben i 2019 fra portugisiske Feirense. Han har tidligere været en del af Manchester Uniteds akademi.