Opvarmning til kamp - Dag 3

Kristian Fredslund — 05.02.2023 20:33

Søndagen stod på "opvarmning" til træningslejrens første kamp - en kamp som du kan se live på vores YouTube-kanal.

Søndagens træningspas startede kl. 11.00 tyrkisk tid på et anlæg, vi tidligere har besøgt på en af vores træningslejre hernede. I 2019 vandt vi nemlig 3-2 over østrigske Sturm Graz på mål af Saba Lobjanidze, Marvin Egho og Jonas Bager.

Du kan se højdepunkterne fra den kamp her 

Mandag kl. 15.30 lokal tid (13.30 dansk tid) spiller vi imod førerholdet fra Kosovo, FC Drita. Kampens varighed er tre gange 45 minutter, og den vil blive livestreamet på Randers FC's YouTube-kanal.

Du kan se kampen ved at klikke her (og ellers længere nede på denne side)

Hvad lærte vi til søndagens træning?

- Nogle fodboldspillere er mere smidige end andre. Det fik man at se, da fysioterapeut Torben Blenstrup lavede øvelser før træningen, der udfordrede flere på såvel balance- som koordinationsevnen. Ingen nævnt - ingen glemt.

- Ralf Pedersen er still 'going strong'. Der manglede en mand til at spille ’kant’ før træningen. Her trådte den tidligere forsvarskæmpe til. Han var stærk i spillet på bolden, men inde i midten kneb det lidt mere med at få fat i den lille runde.

- Der kan forekomme navneudfordringer i bagkæden, da Carl Johansson kaldes Calle, og det også er kaldenavnet for Mikkel Kallesøe. Held og lykke til Hugo Andersson, der i dagens træning spillede midt imellem de to.

- Konkurrencer og håneret er noget af det bedste, der findes for sportsfolk. Under en øvelse med fysisk træner Tobias Elstrup var der høj lyd på og blandt andet nogle ”drabelige” dueller mellem Frederik Lauenborg og Mads Enggård.

- Når man vædder om noget, så holder man, hvad man har lovet. Med tilløb fik Club Secretary Jesper Hansen betalt med 10 armstrækkere for et væddemål indgået med sportsdirektør Søren Pedersen (til de interesserede, så har Søren P. det på film)