Mød træningslejrens unge talenter

07.02.2023 10:12

Hvert år når Randers FC-spillerne er på træningslejr, så er der også en flok af klubbens talenter med. I år er det U19-holdets Mikkel Brund, Nikolaj Krogh, Villads Westh og Mustapha Isah Ubandoma samt U17-holdets Laurits Raun Pedersen.

De er vant til at være i berøring med 3F Superliga-holdet et par gange om ugen, men ikke så intensivt som man er på en træningslejr. De er tydeligvis med for at lære, da de supplerer i førsteholdets træninger, får specialtræning og også bliver involveret omkring kampene.

Vi har taget dem til side for at høre deres syn på træningslejren - og så også at finde ud af, hvem deres forbilleder er.

Mikkel Brund

19 år Midterforsvar Tidligere klub: Hadsten SK Student fra HHX på Tradium i 2022 - Jeg har været med på træningslejr en enkelt gang før for nogle år siden, og som ung spiller er det virkelig fedt at være med. Man lærer spillerne bedre at kende end derhjemme og kommer tættere på hinanden. På banen er det meget af det samme, men det sociale aspekt er virkelig vigtigt på sådan en tur. Jeg kan tage de relationer, jeg opbygger uden for banen med ind på banen, så det kan dyrkes intensivt og tages med hjem. Jeg vil gerne vise mig endnu bedre frem på turen, for det er nu, jeg skal bevise mig for trænerteamet,at jeg er værd at satse på og forhåbentlig skal i Superliga-truppen til sommer. Yndlingsspiller: Sergio Ramos Favorit Randers FC-spiller: Ralf Pedersen (fedt, fedte for den tidligere Randers FC-anfører, som nu er assistent- og transitionstræner.

Mustapha Isah Ubandoma

18 år Kantspiller Kom til Randers FC fra HB Academy Abuja i hjemlandet Nigeria - Jeg er meget glad for at være en del af træningslejren og rejse med førsteholdet og få den oplevelse. Jeg kommer tættere på holdet både på og uden for banen for hver dag, der går. Jeg vil gerne vise mig frem for trænerne, men jeg har døjet lidt med en skade på det sidste, men jeg er på vej tilbage og glæder mig til at komme i kamp på søndag forhåbentlig. Yndlingsspiller: Cristiano Ronaldo Favorit Randers FC-spiller: Lasse Berg Johnsen (Kender af gode grunde ikke tidligere spillere, så han valgte Randers FC's norske midtbanegeneral)

Villads Westh

18 år Central midtbane Tidligere klub: B93 Går i 3.g på HHX på Tradium - Det er fedt at være afsted, fordi man får muligheden for at vise sig endnu mere frem for trænerne og samtidig lærer de andre bedre at kende. Det er gået fint indtil videre. Træningerne har været gode, og uden for banen har jeg fået snakket med en del af spillerne også Superliga-spillerne, hvilket der som regel ikke er så meget tid til derhjemme. Vi har det sjovt sammen uden for banen, og selvom vi unge følges meget ad, så får vi også snakket med førsteholdsspillerne. Yndlingsspiller: Lionel Messi Yndlings Randers FC-spiller: Mads Agesen (Valget af den nuværende chefscout lugter af endnu et fedte-svar, men da Villads er fra Sjælland er han næsten undskyldt)

Laurits Raun Pedersen

17 år Central midtbane Tidligere klubber: Hornbæk SF og Randers Freja Går i 1.g på HHX på Tradium - Det er en stor oplevelse at være med hernede. Normalt træner vi et pargange om ugen med førsteholdet, men her føler man sig som en større del af holdet og lærer både spillere og stab at kende på og uden for banen. Det giver en masse fodboldmæssigt at blive matchet på et højere niveau end derhjemme. for man skal tænke hurtigere og spille hurtigere. Jeg kan godt lide at blive udfordret, og det er godt at blive set og forhåbentlig blive bemærket af trænerne. Samtidig er det også fedt at kunne se op til nogle som Filip Bundgaard og Mads Enggård, som har været der, hvor jeg er nu og nu er en del af førsteholdet, som jo er min store ambition på sigt. Yndlingsspiller: Lionel Messi (har også en hund, der er opkaldt efter den argentinske verdensstjerne) Yndlings Randers FC-spiller: Saba Lobjanidze (for hans x-factor og kampafgørende aktioner - modigt valg i og med, at hans far er sportsdirektør og tidligere Randers FC-anfører Søren Pedersen)

Nikolaj Krogh

17 år Kantspiller Tidligere klub: SIF Assentoft Går i 2.g på HHX på Tradium - Det er en stor oplevelse at få lov til at træne med nogle, der ved hvordan det er at være professionel og opleve, hvordan de gør tingene. Man lærer dem også bedre at kende og ser nye sider af dem. Flere af dem har jeg bare set på banen tidligere, men nu lærer jeg dem at kende personligt. Det er vigtigt at kende ens medspillere uden for banen, så man bedre kan arbejde sammen på banen. Jeg vil gerne vise mig frem, så meget som jeg kan, og det er jo naturligt for alle os unge, at vil gerne gøre opmærksomme på os selv og få trænerne til at se vores vej. Yndlingsspiller: Frank Lampard Yndlingsspiller: Johnny Thomsen (Vil med egne ord ikke være "fløde" som de andre og tage en fra staben - og så er Johnny T. jo også bare en legende)