Lars Rønbøg, Getty Images

Lauenborg står foran en længere pause

Kristian Fredslund — 17.02.2023 08:18

Det forreste korsbånd i Frederik Lauenborgs venstre knæ er ødelagt, og forude venter operation og en længere pause for Randers FC's midtbaneprofil og viceanfører.

På træningslejren i Tyrkiet måtte Randers FC-midtbaneprofilen Frederik Lauenborg udgå af kampen mod FC Drita fra Kosovo med en knæskade. Som ung er han tidligere blevet korsbåndopereret, så han og resten af Randers FC-lejren frygtede det værste.

De første meldinger og scanningsbilleder i det tyrkiske viste ikke det store, så efter han kom hjem er vores midtbaneprofil og viceanfører Frederik Lauenborg blevet undersøgt yderligere af knæspecialist Peter Faunø. Meldingen efter kikkertundersøgelsen er desværre, at Randers FC skal undvære Frederik Lauenborg en lang periode, for korsbåndet i venstre knæ er ødelagt. Derfor venter der en operation og lang genoptræningsperiode for Randers FC's viceanfører.

Frederik er ved godt mod og opsat på at komme bedst muligt igennem forløbet. Han har en ukuelig fightervilje og har været igennem det før. 

God bedring til Frederik - og vi hepper på dig fra sidelinjen!