Knap 500 sæsonkortholdere var på plads til kickoff

Kristian Fredslund — 17.02.2023 09:22

Op mod 500 sæsonkortholdere deltog torsdag aften i årets første kick off-arrangement i Thor Loungen på Cepheus Park Randers

Torsdag aften satte vi deltagerrekord til vores halvårlige kickoff-arrangement for sæsonkortholdere, hvor knap 500 deltog.

Her blev sæsonkortholderne budt på lidt godt til ganen i form af stadionpølser og øl/vand, hvor anfører Björn Kopplin, Patrik Carlgren, Simen Bolkan Nordli, William Kaastrup og Carl Johansson stod i baren.

Herefter var de nye spillere som vanligt på scenen og præsentere sig efterfulgt af et interview med Patrik Carlgren, der sagde tak for den store opbakning og støtte, han har fået i forbindelse med sin hovedskade.

Vi havde også besøg af den tidligere fodboldspiller og nuværende agent Lennart Bak, som fortalte om livet som fodboldagent.

Derudover var der oplæg og spørgerunde med sportsdirektør Søren Pedersen samt Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen.

Vi siger tak for de mange gode spørgsmål og for jeres fantastiske støtte.
Den sætter vi kæmpestor pris på!

Vil du også have adgang til et event som dette, så kan du tegne et sæsonkort-abonnement fra blot 79 kroner om måneden, hvor du får adgang til alle vores 3F Superliga-hjemmekampe samt to årlige events som det torsdag den 16. februar.

Det kan købes her: https://billet.randersfc.dk