Kristian Fredslund, Randers FC

Thomasberg: Det drejer sig om én ting

Kristian Fredslund — 10.01.2023 07:00

Cheftræner Thomas Thomasberg var glad for at byde Randers FC-spillerne tilbage på træningsbanen mandag formiddag til årets første træning. Nu venter der en masse arbejde forud for de sidste fem runder i grundspillet, hvor der er fokus på én bestemt ting.

Mandag den 9. januar trænede Randers FC-holdet for første gang i 2023 efter en historisk lang jule/vinterpause. Cheftræner Thomas Thomasberg var glad for at være tilbage på træningsbanen ved Cepheus Park Randers og tage imod sine spillere, der mandag var igennem en rolig første træning, der dog blev sluttet af med nogle hårde løb.

Lige nu gælder det om at gøre spillerne så klar som muligt til den opgave, der venter lige om hjørnet - nemlig at ende 3F Superligaens grundspil med en Top 6-placering - og det vil der blive arbejdet benhårdt for i de kommende måneder. Det tog vi en snak med cheftræneren om efter mandagens træning.

Første 3F Superliga-kamp i 2023 for Randers FC's vedkommende er søndag den 19. februar kl. 14.00 på udebane mod OB, mens Lyngby ugen efter gæster Cepheus Park.

Du kan købe billet til de to resterende hjemmekampe i grundspillet på https://billet.randersfc.dk.

Her kan du også et købe et sæsonkort, hvor du for bare 79 kroner om måneden (29 kroner for børn) kan få adgang til Randers FC's hjemmekampe i 3F Superligaen.

Thomas Thomasberg og trænerteamet er personligt sponsoreret af Hvidsten Kro.