Randers FC vinder over FC Fredericia

Nicolaj Andersen — 24.01.2023 15:30

Randers FC sejrer 2-1 over gæsterne fra FC Fredericia i en chancerig træningskamp

Kampreferat

Tirsdag eftermiddag kl. 13 havde vi FC Fredericia på besøg i en træningskamp der endte med 2-1 til Randers FC.

I første halvleg bragte Stephen Odey Randers foran med 1-0 efter et flot indlæg af Adam Andersson. Spillet så godt ud og især vores defensive organisation stod solidt og holdt buret rent i Patrik Carlgrens første spilleminutter siden hans hovedskade tilbage i efteråret.

I anden halvleg spillede de to hold lige op mod hinanden, hvor vores nyerhvervede nordmand, Simen Bolkan Nordli, bringer Randers FC foran med to efter en flot afslutning, hvilket ender ud i hans første scoring for Randers FC. Derefter bekæmper Simen Bolkan Nordli sig et straffespark, som bliver reddet af keeperen fra Fredericia. FC Fredericia får reduceret lige inden slutfløjtet og Randers FC tager sejren hjem med 2-1.