Randers FC lejer Carl Johansson i IFK Göteborg

Kristian Fredslund — 31.01.2023 17:00

Den 28-årige forsvarsspiller Carl Johansson er ny mand i Randers FC-trøjen. Han kommer til klubben på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Det bliver en rutineret forsvarsspiller med 134 kampe i den bedste svenske række, der skal afløse Simon Graves i Randers FC-truppen efter denne i går blev solgt til Palermo.

28-årige Carl Johansson er nemlig ny mand i lyseblåt og kommer fra Allsvenskan-holdet IFK Göteborg på en halvårlig lejeaftale med en købsoption.

- Vi har i et stykke tid vidst, at Simon Graves kunne blive solgt, så det har vi naturligvis forberedt os på. I Carl Johansson får vi en solid og rutineret forsvarsspiller, som kan byde sig til med det samme og tage kampen op med de andre forsvarsspillere i truppen. Han har været på blokken i længere tid, så det er en spiller, hvis situation vi har fulgt løbende, og nu kom muligheden for at få ham til Randers, og det er vi virkelig glade for, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Carl Johansson kommer til Randers senere på dagen og tager med Randers FC-holdet på træningslejr i tyrkiske Belek på fredag.

Fakta:
Carl Johansson
Position: Midterforsvar
Født: 23. maj 1994 (28 år)
Tidligere klubber: Helsingborgs IF, Falkenbergs FF, IFK Göteborg
Landskampe: 3 U19 og 3 U21 for Sverige.